Mit csináljak, ha egyedül leszek nyáron?
Hol laksz? Hány éves vagy? Stb...
nem mindegy ám, hogy egy 12 évesnek vagy egy 20 évesnek adunk tanácsot! :)
Írd össze, mely könyveket akarod elolvasni, mely filmeket akarsz megnézni.
Átrendezheted a cuccaidat, amire rég nem kerítettél sort.
Járj fel rejtvényfejtő oldalakra, közösségiekre, ahol hozzászólhatsz téged is érdeklő témákhoz!
Keresd fel a rokonokat, beszélgess többet a szüleiddel!
Nem mondom, hogy menj strandra, moziba, mert egyedül én sem mennék.
Megtanulhatsz főzni, sütni - ha srác vagy, akkor is hasznos dolog.
És végre kialhatod magad. Ez is egy nyári program. Elrepül az a pár hét hamar:(
Tanulj meg sütni,főzni,varrni,hímezni,járj el kocogni,futni,kosarazni,focizni,amit csak akarsz! :)
Pláne az ilyen sportegyesületekben a tagok az esetek 90%-ban mindig nagyon nyíltak az újakkal szemben,szóval nem lesz gond! :D
Meg nézz filmeket,sorozatokat(nekem az Odaát az egyik kedvencem,csak ajánlani tudom ha bírod a drámai természetfelettit horrorral párosítva! :D),olvass képregényeket,mangákat(el nem hinnéd mennyi féle van,még van külön lezbiknek meg melegeknek is!),nézz animéket(komolyabb függőséget okoz,mint a cigi! :DD),rajzfilmeket,én pl. még a mai napig imádom a Bátor a gyáva kutyát! :D Meg jó néhány régebbi Scooby-Doo filmet is.
Keress Youtube-on zenéket,mondjuk Simpl Plan-t,Green Day-t,My Chemical Romance-t,30 Seconds To Mars-ot,stb.! :D
Rajtad múlik,hogy milyen életed lesz! :)
csapj egy jóféle házibulit :DD
de csak ha Debrecni vagy környéki vagy ;))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!