Hogyan élitek meg a szingliséget?
Figyelt kérdés
Légyszi, kort, nemet, szingliség időtartamát is írjátok le, köszönöm.2018. jan. 3. 12:34
51/53 anonim válasza:
Az lemaradt, hogy a párkapcsolat épp ezért nem opció a szememben. Az emberekkel való kontaktus, még ha amúgy épp kellemes is, olyasmi, amit utólag ki kell pihennem, egyedül. A barátaimmal való kapcsolatomat tudom úgy szervezni, hogy legyen mellettük időm töltődni, de egy hagyományos párkapcsolatban ez nem menne. Még egy távkapcsolatban sem, hisz ma már meoldott a valósidejű kapcsolattartás. Kíváncsi lennék arra a nőre vagy pasira, aki jó néven venné, hogy "bocs, egész héten nem láttuk egymást, de annyira lefáradtam, hogy a hétvégét muszáj egyedül, olvasással és zenehallgatással töltenem". Nem is tartom elvárhatónak. Szóval nincs ebben semmi önámítás, ez önismeret. Nem úgy választottam a szingliséget, hogy próbáltam csajozni, és mikor nem ment, úgy döntöttem, hogy jobb egyedül. 10-12 lehettem, mire tudatosult bennem, hogy a szociális igényeim eltérnek a megszokottól, és kb. 16 éves koromra ért meg bennem az örök "agglegénység" gondolata. Nem is konkrét döntés volt, hanem egyre erősödő sejtés, hogy ha akkor nem vonzott a párkeresés, holott a hormonjaim elviekben tomboltak, akkor később se lesz ez központi dolog az életemben. :P
52/53 anonim válasza:
Feladtam,nem sok idő és sírkő lesz felettem. :D
53/53 anonim válasza:
Leszbijuskwnt eleg nehez 26/L/L eddig csak a sikertelwnseg jutott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!