Hogyan élitek meg a szingliséget?
nem volt gondom, simán jó volt :)
24F
Nagyon jól. Teljesen kiegyensúlyozott és boldog vagyok párkapcsolat nélkül is. Persze, egy jó kapcsolat a megfelelő emberrel sok pluszt ad az élethez, de rengeteg más örömforrás is létezik, így mindig úgy voltam vele, hogy szuper egyedül, amíg nem ismerek meg valakit, akivel minden passzol (és akivel jobb, mint egyedül, ami nálam nagy szó). Persze, a szex tud hiányozni, de azt megoldom magamnak amíg egyedül vagyok, tart ameddig tart.
Volt 2 rövidebb, de nagyon rossz kapcsolatom 18 és 22 éves korom között, azóta egyáltalán nem erőltetem, hogy legyen mellettem valaki csak azért, hogy ne legyek egyedül. Ennek megfelelően azóta soha nem is kerestem párt vagy ismerkedtem párkesesési célból.
A leghosszabb ilyen időszak 5 év volt két kapcsolat között, de nem ez volt az egyetlen. Karriert építettem, tanultam, foglalkoztam a hobbimmal, sokat voltam a barátaimmal, utaztam, éltem az életem.
32N
Nekem létforma. Vannak, akiknek kell egy kis egyedüllét, nálam ez a kis idő gyakorta kiteszi a 0-24-et. A munkám és a hobbim az életem, az alkotói flow-élményben élem meg azt, amit leginkább tudok a szerelemhez hasonlítani, mivel azt sohasem éreztem más ember iránt. Van néhány baráti köröm, akikkel néha jó összeröffenni.
33F – 33 éve szingli
Jó lenne már érezni azt, hogy valaki szeret.
22 év még nem volt elég idő a megtapasztalására. f
Ez most komoly, hogy 9 válaszolóból 5-nek sose volt még barátnője ? :D
Emberek, hahó! Senki sem él örökké. Belekéne húzni.
Mekkora szégyen már, hogy a vérvonal, ahonnan te jöttél, miattad szakad meg... mert annyira egy szerencsétlen, életképtelen nyomorult vagy, hogy képtelen vagy egy barátnőt találni... pedig szerintem nem nehéz... főleg 30-as nők között találni valakit. Elég, ha normális az értékrendet és átlagos kinézeted van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!