Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Hogyan élitek meg a szingliséget?

Hogyan élitek meg a szingliséget?

Figyelt kérdés
Légyszi, kort, nemet, szingliség időtartamát is írjátok le, köszönöm.
2018. jan. 3. 12:34
1 2 3 4 5 6
 11/53 anonim ***** válasza:
Rengeteg árny oldala van, én is szívesebben szexeltem, minthogy felelősséget vállaljak, de ilyenkor közel a nyugdíjkorhatár felé elég nyomasztó, hogy nincs családod.
2018. jan. 3. 15:21
 12/53 anonim ***** válasza:
95%

"Mekkora szégyen már, hogy a vérvonal, ahonnan te jöttél, miattad szakad meg..."

Igen, és mi van, ha az embernek van testvére?

Vagy mi van ha nem akarnak gyereket? Vagy a nő meddő?

Millió és millió vérvonal szakadt már meg a történelem során, és senkit nem érdekelt.

2018. jan. 3. 15:35
 13/53 anonim ***** válasza:
94%

"hogy képtelen vagy egy barátnőt találni... pedig szerintem nem nehéz... főleg 30-as nők között találni valakit. Elég, ha normális az értékrendet és átlagos kinézeted van."

Tudod mi itt a kulcsszó? SZERINTEM.

Szerintem meg nehéz, és mások szerint is.

És mi van, ha például átlag alatti kinézetem van? Tudod, vannak átlag feletti, átlagos és átlag alatti kinézetű emberek is.

Kicsit nézz szét a világban mielőtt baromságokat irkálsz. Köszi!

2018. jan. 3. 15:37
 14/53 anonim ***** válasza:
19%

14-es számtalan példát láttam arra, hogy a külső nem minden, hiába néz ki valaki jól, ha nyomorult... a nő nem marad mellette.

Értékrend, személyiség, érettség. Hosszútávú kapcsolatban ezek számítanak. Ha jóképű vagy csak plusz, de önmagában azért nem lesz veled senki, mert jóképű vagy, max alád fekszenek egyszer-kétszer.

2018. jan. 3. 15:41
 15/53 anonim ***** válasza:
Ok, és olyat is láttál, aki ronda és mégis a személyiségével tudja ezt kompenzálni (nem a pénzével, a személyiségével) és van egy minimum átlagos csaj?
2018. jan. 3. 15:42
 16/53 anonim ***** válasza:

Nehezen viselem a szingliséget.

22 éve egyedülálló lány.

2018. jan. 3. 15:46
 17/53 anonim ***** válasza:

Láttam már olyat.

Nyilván valamivel kompenzálni kell, ha nyomi fejed van.

Legyél jó a munkádban, keress sok pénzt, legyél vicces.

2018. jan. 3. 15:47
 18/53 anonim ***** válasza:
2%

Egyébként meggyőződésem, hogy a ti hibátok, hogy nincs barátotok/barátnőtök. És nem azért nincs, mert csúnyák/rondák lennének, hanem mert, tutyimutyik vagytok és lusták.

Találjatok párt, figyeljétek meg, ha lesz párotok, utána futószalagon jönnek majd a jelentkezők... mert látják, hogy kiegyensúlyozott vagy, stabil, boldog, mert van valakid, és ezáltal a többi nő elhiszi, hogy értékes vagy.

2018. jan. 3. 15:50
 19/53 anonim ***** válasza:

Most már kicsit nehezen. Voltam szerelmes, és belém is voltak szerelmesek, de ami hiányzik az életemből az a viszonzott szerelem.

A volt barátommal szakítottunk, az már csak erőlködés volt, féltem hogy megint egyedül maradok. De nem bánom a szakítást, mert talán így van esélyem.

Én 30 feletti nő vagyok.

2018. jan. 3. 17:09
 20/53 anonim ***** válasza:

25f

Masfel eve nyomom soloba korulbelul. Eleinte nem volt semmi gobd, meg elveztem is az egyedulletet. Ez csak egy atmeneti allapot volt viszont, egy tars mellett erzem magam jobban, akit egyelore keresgelek :)

2018. jan. 3. 18:46
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!