Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Ki az, aki inkább a magányt...

Ki az, aki inkább a magányt választotta?

Figyelt kérdés

Igazából nekem lett volna lehetőségem barátokat szerezni, de én valahogy mindig visszautasítottam őket, és elfordultam azoktól az emberektől, akikkel kezdett valamilyen barátság kialakulóban lenni.

Rájöttem arra, hogy én egyszerűen ilyen vagyok: magamnak való.

Ha volt barátom, akihez menni kellet, vagy ő jött át, egyszerűen meguntam, és lekoptattam.

Soha nem kezdeményezek és nem szólok senkihez sem, csak ha muszáj.

Én szeretem ezt az állapotot valamiért. Elég érdekes így élni. Bár néha érzem, hogy nehéz, de valamiért mégis szeretem ezt a melankolikus állapotot.

2017. dec. 25. 21:48
 1/9 anonim ***** válasza:
ja, tök fa,sza, én is introvertált vok
2017. dec. 25. 21:55
 2/9 anonim ***** válasza:
én.
2017. dec. 25. 22:02
 3/9 anonim ***** válasza:
Én, mert megutáltam az embereket.
2017. dec. 25. 22:05
 4/9 anonim ***** válasza:

Velem is így van, én is introvertált vagyok.

Alapesetben nem lenne kifogásom a barátok ellen, de amit egy átlagember barátként elvár, az nekem sok. Most 1 barátnőm van csak, vele pár havonta találkozunk, és majdnem napi szinten csetelünk, nekem ez így pont tökéletes.

2017. dec. 25. 22:38
 5/9 anonim ***** válasza:
Szintén zenész.
2017. dec. 25. 23:15
 6/9 anonim ***** válasza:
Én is intro vagyok, úgy utàlom magyaràzni a környezetemnek.
2017. dec. 25. 23:44
 7/9 anonim ***** válasza:

Szia, sziasztok. Érdekesség: én 45 éves és extrovertált pasas vagyok, aki 4 éve szingli, azaz vannak nőim, de csak lazán. Illetve haverok is, sok sok buli, autóstali, hepaj minden.

De! Sajnos a nőkkel is az a bajom, hogy nem tudok kialakítani hoszzú párkapcsot. Mert az összes csaj kötekedik és hülyeségeket szövegel, amihez nincs türelmem.

A bulihaverokra is ráuntam, mindegyik a véremet szívja.

Mostanában sok időt töltök egyedül és kezdem egész megszokni, sőt megszeretni.

2017. dec. 27. 21:07
 8/9 anonim ***** válasza:
25 vagyok, felszines barati kapcsolataim vannak. Kapcsolatom meg nem volt, de oszinten szolva nem is hianyzik. Sosem voltam a tomeg kozeppontjaban. Anno kikozositettek. Munkaval toltom az idom nagy reszet. Szabadidomben filmezek, setalok, moziba megyek. Szeretek sutni is. Ugyhogy nem unatkozok, beletorodtem ebbe.
2017. dec. 28. 22:16
 9/9 Gags ***** válasza:
Én a kamasz éveimet élem(ezt erős idézőjelben, nincs bennük élet). Nem volt lehetőségem barátokat szerezi. Vidéken élek, jelenleg ingázó vagyok. Már kisiskolásként kiközösített voltam, és mivel a családom eléggé megvetett, a család barátok gyermekeinek barátságától sem kellett tartanom. Mindez lever... nagyon. A vakációkon munka után szoktam nézni, ilyenkor van hogy hónapokig egy szót sem szólok. Nincs mit, nincs akihez.
2017. dec. 31. 03:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!