Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Hogyan enyhítheném még ezt a...

Hogyan enyhítheném még ezt a szörnyű magányt?

Figyelt kérdés
Nagyon rosszul érzem magam, mióta a párom elhagyott, lassan 2 hónapja.Egyedül élek, és a szüleimen, néha-néha testvéremen kívül nincs igazából kire számítanom. Régi barátaim vannak akik inkább csak ismerősök már, többnyire családosok, ritkán találkozunk, más városban élnek. Alapból is olyan típus vagyok, hogy ha van párom, akkor ő a minden és semmi más nem tud érdekelni, így még nehezebb nélküle. Vannak gondok velem, ezeket felismertem,tisztában vagyok velük, és teszek érte hogy változzak, csoportterápiára járok, elkezdtem angolul tanulni, de mégis akkora űr van bennem, nagyon magányos és lehangolt vagyok. 27/N

2017. okt. 24. 23:30
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Miért nem próbálsz beszélgetni, ismerkedni, akár itt az interneten. Nem mondom, hogy rögtön párt fogsz találni, de arra remek lehetőség, hogy emberekkel beszélgess, és addig is lefoglalod magad.

Nekem is van pár levelezőpartnerem, akikkel lehet sosem találkozunk az életben, viszont kölcsönösen érdeklődünk egymás iránt, és már ezt kellemessé tud tenni egy-egy napot.

Mondjuk nekem még sosem volt senkim, de ettől független szerintem idővel ez is javulni fog, legalábbis csak van valami alapja annak a sok netes mémnek stb, mikor mutogatják, hogy a hetek múlásával hogy változik az emberek hangulata a szakítás után.

Szóval kitartás, menni fog, csak ne hagyd el magad.

2017. okt. 24. 23:49
 2/7 anonim ***** válasza:
48%
Én meg képzeld 1 éve vagYok egyedül' azt hiszed kellemes meg akkor amikor a szeretteid hullanak mint a légy . Tévedsz ám de nagyon. 19 f vagYok .
2017. okt. 25. 05:48
 3/7 Zenon ***** válasza:
100%

Szia!

Én hosszú-hosszú évek óta élek izolált állapotban. Azonban nem is igénylem az érzelmileg-anyagilag lehúzó érdekkapcsolatokat, érdekbarátokat. Mivel a legtöbb felszínes, ezért elviselem az egyedüllétet. Ez persze nem azt jelenti, hogy jó. Azért nehéz, mert nincs az a személy, aki érzelmi támaszt jelentett, aki a legnagyobb prioritást jelentette számodra. Igazából ennek elfogadásához kicsit több idő kell. A napi teendők elvégzése és/vagy valami új cél kitűzése fontos lehet. Amíg nem jön egy új társ, aki betölti ezt az űrt, addig nem igazán oldódik meg, de idővel enyhülni fog. Biztosan.

2017. okt. 25. 09:13
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Rajta vagy az úton, csak idő kell.
2017. okt. 25. 10:35
 5/7 anonim ***** válasza:
82%
Csak türelem és kitartás, leszel még nagyon boldog, hídd el biztos!:) Ne zárkózz be, meny emberek közé vagy csak sétálgass egy parkban!:)
2017. okt. 25. 11:07
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Én 23 éve vagyok egyedül B)

23F

2017. okt. 25. 12:10
 7/7 szenes43 ***** válasza:
100%
Vajon miért hagyott el a párod? Ha leírod én szívesen elolvasom és ha tudok tanácsot is adok mert az ember társas lény és ne a magányra trenírozd magad.
2017. okt. 25. 12:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!