Te mit tettél, h leküzd a magányt? Sikerült? :D
Elfoglaltam magam. Sikerult.
Sport, muveszi tevekenyseg stb.
Amin nem tudsz valtoztani, jobb ha elfogadod. Ha elfogadod, mar nem is olyan ilyeszto, es rajossz hogy vannak a maganynak is elonyei.
elfogadtam, hogy amikor sokáig vagyok otthon magamban-családdal, akkor magányt érzek, és ez csak egy jelzés az agyamtól, hogy egy szükségletem szeretne kielégülni, ez esetben a társaság iránti szükséglet. Evolúcióval alakult ki, hogy társas lények legyünk, ilyen formában volt biztosítható hatékonyabban a fajfenntartás. Ennyit jelent az egész, és nem mást...
És mivel ösztönlény sem vagyok, ezért eldönthetem mikor foglalkozom ezzel a szükségletemmel. Addig van millió más dolog, ami leköthet. Aztán ha társaságba kerülök, akkor a magány érzés is elvész, hiszen kielégült a szükséglet, ami pedig öröm érzését generálhatja, boldogsághormonokat stb...
sikerült, azóta már egyedül vagyok, de egyedül jó lenni, magányosnak NEM! :)
24F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!