Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Hogyan sikerült leküzdenetek...

Hogyan sikerült leküzdenetek a magányt?

Figyelt kérdés

Hosszú ideje vagyok egyedül, sosem voltak igazán barátaim, elég zárkózottnak mondanám magam. A legnagyobb baj, hogy nem tudnék egy dolgot sem mondani, ami igazán érdekelne. A gondolataim legjobban egy társ tudja lekötni, azonban ritkán találok olyat, akivel egy hullámhosszon vagyok, a humorommal nem gondolnám, hogy baj van, beszélgetni is tudok, mindössze a túl komoly, kicsit ostobácska emberektől a falra tudok mászni. Ha épp adódik valaki az életemben, akkor érzem, hogy van miért kikelnem reggel az ágyból, de azt is mindig sikerül elcsesznem. Mivel nincs kivel, eljárni sem járok sehova, egyedül csupán még magányosabbnak érezném magam látván a többi szórakozó embert.

Voltatok már így? Hogy sikerült kitörni belőle?

21/F

2013. nov. 18. 13:42
 1/4 anonim ***** válasza:
Meg kell erőltetni magad. Az önsajnálat nem segít. Keresd mások társaságát és meglátod, vannak olyanok akikkel jól ki fogsz jönni. Ha van vagy lesz párod, az Ő barátaihoz próbálj meg pozitívan hozzáállni és meglátod jobban fogod érezni magad, ha hívnak majd összejövetelekre. Amíg egyedül vagy, töltsd hasznosan az idődet, olvass, tanulj, foglalkozz a hobbiddal vagy ha nincs akkor találj ki magadnak valamit. Biztos van ami érdekel. Facen is vannak közösségi oldalak, ahol azonos érdeklődésű emberek írogatnak egymásnak (pl. autó).
2013. nov. 18. 14:20
 2/4 Shai-Hulud ***** válasza:
Nekem egy társsal sikerült leküzdenem. :D
2013. nov. 18. 14:41
 3/4 anonim ***** válasza:

Az elsőnek igaza van ameddig nincs úgy senkid foglald el magad. Én is ilyen voltam régebben igaz vannak barátaim de hozzájuk ritkán tudok eljárni mivel az élet szétszórt minket és szinte mindenki új társaságba keveredett. Én is belekeveredtem egy új társaságba velük is jó volt csak hamar véget ért mert sokan külföldre mentek vagy egyetemre más városba.

Én is nyáron ismertem meg egy lányt aki 40 km-re lakik tőlem ő vele nagyon jól elvoltam sokat beszélgettünk végül összejöttünk pedig nem volt szerelem első látásra és sokan már irigykednek hogy a barátnőm egy bomba nő én meg kövér semmilyen ember vagyok. Persze már van motiváció, a barátnőm társaságával járok el időnként de sajnos csak 2-3 hetente mert sokszor kell bemennem hétvégén is dolgozni és akkor nincs időm felutazni és a barátnőmmel is csak 1 éjszakát töltünk együtt. De nagyon jól alakultak a dolgaim, folyamatosan fogyok le, van motivációm, igaz mellette eddig is volt életcélom tehát nem éltem egyik napról a másikra meg azért barátaim is voltak nekem elsősorban szerelem hiányom volt és nagyon akartam már magamnak egy barátnőt ami össze is jött és azóta már teljes mértékben boldog vagyok, van miért élnem, rengeteg új embert ismertem meg, sokat járok el itthonról persze van amikor hétvégén itthon maradok főleg ha a sok munka után vágyom a pihenésre, de a barátnőm mindig velem tart ő is az a otthon ülő fajta de szívesen eljárunk alkalmanként bulizni a barátaival.

Megismerkedésünk pedig a metrón történt pontosabban az egyik megállóban, a lényeg az volt hogy épp volt valami vihar és a csajon csak egy kis egybe ruha volt, én meg vittem magammal egy pulcsit meg egy esernyőt mivel én számítottam rá hogy rossz idő lesz, így udvariasságból ráadtam a pulóverem és esernyőt tartottam felé és elkísértem ahová akart menni. Láttam rajta hogy a kijáratnál nagyon le volt törve és a sírás közeli állapotban volt így megsajnáltam és idegenként felajánlottam neki a segítségem, amin ő is meglepődött mert azt hitte hogy zaklatni akarom vagy más rossz dologra gondolhatott de meggyőztem őt és nagyon jól esett neki és egyből meghívott egy kávéra hálából és akkor el is kezdődött a megismerkedés. Szóval ha te is kerülsz egy ilyen szituációba lehet hogy először nem fog bejönni neked a lány mert mondjuk nem a stílusod de mindenképp megér egy próbát, senki nem fog megenni csak maximum leráz ha van párja vagy nem akar tőled semmit, lényeg a természetesség, őszíntesség, és határozottság.

2013. nov. 18. 14:49
 4/4 anonim válasza:
nézd meg a My little pony: Friendship is Magic mesét, állítólag van hatása :D
2013. nov. 18. 21:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!