Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Hogyan sikerült megszeretnetek...

Hogyan sikerült megszeretnetek a magányt?

Figyelt kérdés

Úgy érzem ez a megoldás, talán át tudnám programozni az agyamat, megmentve magamat a folyamatos frusztrációtól.

22/F

2015. máj. 2. 22:28
1 2
 1/14 Nemdetalánbiztos ***** válasza:
Mivel társas lények vagyunk hülyeség arra pocsékolni az időt, hogy megszeressük a magányt. Meg kell tanulni egyedül lenni és akkor jobban bírható. Szóval enyhíteni lehet rajta, de megszeretni nem. Kivéve az a kevés ember aki alapból szeret egyedül lenni.
2015. máj. 2. 22:40
 2/14 A kérdező kommentje:
Átfogalmazva: hogyan lehet megtanulni egyedül lenni, hogyan legyen az ember mentálisan erősebb?
2015. máj. 2. 22:45
 3/14 anonim ***** válasza:

En kozben neha rajovok,hogy tok egyedul vagyok,de fel sem tunik.Sot,engem az zavar,ha valaki van velem.

Mondjuk en d.i.sz.-es vagyok,lehet azert.

2015. máj. 2. 22:45
 4/14 anonim ***** válasza:
23%
Milyen frusztráció? Párod nincs? Hát keress és legyél vele együtt - egyedül, de ne teljesen egyedül, mert az úgy nem jó.
2015. máj. 3. 05:05
 5/14 anonim ***** válasza:
Annyi elutasítást kaptam normális dolgozó, nem dohányzó, nem alkoholizáló emberként, hogy beleuntam a keresgélésbe. Inkább vagyok egyedül és töltöm az időmet olyan dologgal, amiben van sikerélményem is!
2015. máj. 3. 08:40
 6/14 A kérdező kommentje:
#3 Nincs és nem is lesz, mert túl különc vagyok, máshogy gondolkodok, mint a többi ember.
2015. máj. 3. 11:01
 7/14 anonim ***** válasza:

Hasonlóan kívülállónak érzem magam ebben a világban. Ha szeretnél esetleg tapasztalatokat cserélni, ne habozz írni.

22f

2015. máj. 3. 11:19
 8/14 anonim ***** válasza:
73%

Hát nehezen, rá kellett jönnöm nem kellek senkinek, én is más vagyok jó értelemben mint átlagos hozzám hasonló korú, de mindig is más voltam. Van betegségem is, ami erősen rányomja valószínű a bélyeget arra, hogy magányosan élek általában, én is úgy látom, hogy ha valaki nem jó képű, vagy nem mackós, erős alkatú, vagy ilyen hülye gyerek beképzelt, akkor átlagosként nehezen tud csajozni, de még barátkozni is.

4-es pedig könnyen írod, hogy szerezünk társat, ez elhiszem, hogy neked vagy sokaknak ilyen egyszerű. De sokaknak pedig nem, inkább nehéz, nagyon nehéz. Aki jó valamiben, könnyen mondja 1 amatőrnek, hogy ez könnyű.

Meg lehet tanulni magányosan is élni, a belső énedet erősíteni, önbizalmat építeni, hogy erősödj, és ne ess kétségbe.

2015. máj. 3. 11:21
 9/14 anonim válasza:
73%
ehhez hozzá kell szokni. Nekem még nem sikerült, de biztos vagyok benne, hogy kelleni fog.
2015. máj. 3. 14:02
 10/14 anonim ***** válasza:

Nem lehet hozzá szokni!

A magány mindig könnyet fog csalni a szemedbe, de még a tetejébe depressziós is lehetsz.

Tapasztalatból mondom.

Valami van a természetemben ami miatt egy idő után már senki nem érzi jól magát velem, én is kellemetlenül érzem magam már emberek társaságában , és ha valami rokon jön valamelyik rokonomhoz illik kimenni köszönni, beszélni, de nekem sajnos már ez sem megy.

Elkezdek vakarózni, fészkelődni, merev vagyok, nem kényelmes sehogy ülni, túl feszült vagyok.

Ráadásul mindenkitől kitűnök mert nem iszom alkoholt .

Mindig próbálok megfelelni, szemükbe nézni ami sajnos nem megy, mutatni hogy érdekel amit mond, pedig nem, néha már figyelni sem tudok elkalandozik a gondolatom, nézek de nem látok nem hallok.

Én mindig annyira a háttérbe szorulok, egyszerűen nem tudok semmit hozzászólni a jelenlegi témához.

És akkor mindig az van hogy csak ülök és hallgatok ide nézek oda nézek de nem szólalok meg.

Egyszerűen nem jut eszembe semmi.

Mindig a rossz dolgoknál kötök ki, mivel mást nem tudok mesélni.

Borzasztó negatív ember vagyok.

Olyan ember vagyok aki inkább megfutamodik mint hogy szembe állna a nehézségekkel.

Mindig a könnyebb utat választottam.

Azért tartok itt ahol most.

Nem jó a magány, amikor nincs sem egy barátnő sem egy ember akivel lehetne beszélgetni rendszeresen, hiába van párom ha rajta kívül senkim sincsen.

2015. máj. 3. 14:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!