Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Ti is féltek, amiért egyedül...

Ti is féltek, amiért egyedül vagytok?

Figyelt kérdés

2017. nov. 18. 23:09
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
45%

Honnan veszed, hogy mennyi idős vagyok?:)

Éltem kapcsolatban, családban, de igazán önmagam azóta vagyok, mióta egyedül élek. Szabad vagyok!:)

A szeretet pedig nem feltétele az együttélésnek.

2017. nov. 28. 08:03
 22/25 A kérdező kommentje:

#20 #21 Soha senki sem szeretett, a családi szeretetet sem tudhatom magaménak.

Egyszerűen nem vagyok képes elképzelni, hogy valaki örüljön annak, hogy egyedül van, senkivel sem oszthatja meg az örömét/bánatát bár állítom Nekik vannak szeretteik, barátaik, olyan személyek akiknek fontosak.

Ennélfogva pontatlan lehetett a megfogalmazásom, mert így, hogy semmilyen szeretetben nem volt részem az egyedüllét csak jobban lehúz engem.

Nem vagyok már tini...

2017. nov. 28. 13:53
 23/25 anonim ***** válasza:

Ez elég szomorú, ha nincs az életedben senki, akit szerethess és aki viszont szeretne. És most nem csak párkapcsolatra gondolok.

Nézz magadba, hogy mit rontottál el, milyen jellemed van és azon mit kell változtatni, hogy barátaid legyenek.

Egyedül élni nem azt jelenti, hogy egyedül is vagy.

Attól még lehet szeretni és szeretve lenni.

2017. nov. 28. 19:51
 24/25 anonim ***** válasza:

Te mennyire vagy egyedül?

Nőm nekem nem volt, és nincs is, de meg vagyok nélküle. Régebben rágörcsöltem erre, de ma már rájöttem, hogy tulajdonképpen egyáltalán nem olyan nagy tragédia.

24/F

2017. dec. 15. 13:04
 25/25 anonim ***** válasza:
Nem, én vagyok a legideálisabb társ számomra. Ha meglátnám magam bárki mással, kikaparnám a szemem!
2017. dec. 16. 00:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!