Ti is féltek, amiért egyedül vagytok?
Épp ellenkezőleg, örülök hogy egyedül vagyok. A keresetem elég mindenre magam körül kb olyan mintha két fizetésből élnék. Nyűg meg nem kell a nyakamba, illetve senkinek nem kell megfelelnem, alkalmazkodni a másikhoz.
25F
Vannak olyanok akik életüket leélte után szüzen halnak meg 70-80 évesen. Igen ... ismertem egy ilyen embert, vagyis nem én nagyszüleim, de sokat hallotam róla.
Én már nem vagyok szűz, de tartós párkapcsolatom soha sem volt. A legtöbb idő amit egy lánnyal töltöttem maximum 2 hét volt és igen... sok barátnőm volt.
Most persze, azt mondhatjátok, hogy igen.... az ilyenek megérdemlik, hogy egyedül érezzék magukat... az ilyeneknek csak a szex kell.
Nem
Nem a szex miatt "szereztem barátnőket", igazából csak az egyikkel feküdtem le 14 évesen. Mindig összejöttem valakivel, mert féltem a magánytól, majd rá jöttem, hogy igazán nem szeretem őket, vagy éppen semmi közös sincs bennünk és amúgy sem működne, ezért mindig szakítottam velük 1-2 hét után.
Szóval igen, én nagyon félek a magánytól...
Egyedül élni a legkirályabb!:)
Persze, akik gyermekeket akarnak nevelni azok költözzön csak össze.
Más esetben sosem tenném.
A függetlenségemet nem áldoznám be soha.
A 19-es számú kommented eléggé BESZÉDES! Tehát attól félsz, hogy ha egyedül élnél, nem éreznéd szeretve magad?
Jól sejtem, hogy a közeledő Karácsonyi Ünnepek miatt (is) foglalkoztat ez a téma Téged Kérdező?
Nem azért "faggatózok", hogy privátban levelezzünk. Elsősorban másokat szeretnék mozgósítani közelebbi kapcsolatfelvételre Szerény Személyed iránt.
Tényleg ne érezd Magad Egyedül! Ezt őszinte jószándékkal Kívánom Neked!
Úgy érzékelem, hogy a tizenéves korosztályhoz tartozhatsz - én pedig igencsak régen voltam tini...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!