Csúnya vagyok. Már nem tini, felnőtt nő. Hogyan lehet ezen túllépni?
Már nem vagyok fiatal, de a csúnyaságom miatt nem lett párom. Kettesben megvoltam a férfiakkal, (gondolom "az" azért nem volt rossz velem ), de a társaság előtt nem vállalt fel senki. A legutolsó rossz élményem az volt, amikor a hátam mögött "szörny"nek neveztek. Sokat költöttem szépészeti beavatkozásokra, de azok csak pénzkidobások, átverések, nem beszélve arról, hogy az ezeket végzők is csak arról beszéltek, hogy ez a probléma velem, meg az stb.... Egy komplett arcplasztika segítene, arc implantátumokkal, ami sok millió forint, de annyim nincs.
Sajnos a karrierre is , mindenre kihat a külső:( Mostmár igazi remete életet élek, de vannak nehéz pillanatok, amikor úgy érzem, nem viselem el tovább ezt, nem bírom tovább....ilyen van most is...
41-es: hol vannak az ilyen férfiak?!:( Amugy igen, lehet, hogy vannak, de akkor kifejtem: igen, örülnek, ha szóba áll velük valaki, alakul is a kapcsolat..mindaddig, amíg hirtelen -és sajnos mindig jött ez a hirtelen, talán a megnövekedett önbizalomtól -amihez hozzájárulok kicsit - de jön egy szebb nő és akkor lépnek....ettől érzem h csak arra kellek.
Most ugy érzem, hogy kicsit feljebb vagyok mint amikor kiirtam a kérdést, de nem sokkal..max annyival: valoban a boldogtalanság csak ugy szűntethető meg, ha elfogadom , hogy egyedül vagyok.Elég nehéz egyedül, de legalább permanens állandó nehézség és nem a mélybe húzó nagyon intenzív lelki fájdalom..ámen:) Köszi mindenkinek.
"hol vannak az ilyen férfiak?!" - Itt vagyok.
Amúgy nem hiszem, hogy csúnya lennél. Annyi nő ismerősöm van, aki rondának vallja magát, és meg mernének esküdni, hogy ezért nem volt még párjuk, holott a helyzet teljesen más. Mikor megláttam őket, a szavam elállt. Nagyon is csinosak voltak... Egy képet én is elfogadnék. Őszinte ember vagyok, úgyhogy nem fogok hazudni, sem pedig eltűnni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!