Tini vagyok? Miért a koruknál számítva ítélnek meg egy gyereket hogy kamasz e?
Nem tudom hogy tini vagyok e . 13 éves lány vagyok. Tudom h az angolban 13-tól számít a tini mert(thirteen) de én nem érzem magam annak .nem értem hogy miért mondják már egy 11-12 éves gyerekre is hogy kamasz ha nem is ismerik?nem személyiségből kéne megállapítani? Miért van a felnőttekben ez a szabályszerű kijelentés hogy Ez a gyerek a koránál fogva kamasz?
Az apukám is mondja h kamasz vagyok és sokat kell ennem....( az apukám a kijelentősök közé tartozik amugy)
De én nem érzem magam kamasznak. Úgy érzem mintha egy 11 éves gyerek lennék ( amúgy úgy is nézek ki vagy inkább 12 nek na mind1)
és én GYEREKNEK érzem jól magam . Nem akarok hogy felnőttként viselkedni meg nem is szeretném hogy annak tekintsenek. Nem értem mi ez a kamaszozás. Komolyan mondom ilyen rasszistaként mondják. Hogy mutassam meg hogy nem vagyok kamasz? Én egy gyerek vagyok.
" Komolyan mondom ilyen rasszistaként mondják."
Ezt értelmeznéd nekünk?
A kamasz is gyerek, aki már elindult a felnőtté válás útján. Engem meg 16 éves koromig gyereknek tartottak otthon, pedig a viselkedésem olykor jobban hasonlított egy felnőttére, mint a szüleimé...ez csak egy elnevezés.
Engem az 'asszony' bosszant amúgy így. Valahogy nem tudom elképzelni, hogy van egy fiatal nő, aláírja a házasságot és onnantól kezdve 'asszony'. Mondtam is, ha netán férjhez megyek és valaki leasszonyoz, tökön szúrom magam :D nekem sajnos negatív képzettársításom van ezzel a szóval kapcsolatban. Valahogy neked is ez lehet a kamasszal. De ne törődj vele, gondolj magadra gyerekként és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!