Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Más is ilyen? (Felnőtt-tini/fi...

Más is ilyen? (Felnőtt-tini/fiatal emberi kapcsolat)

Figyelt kérdés

Hosszú lesz, aki elolvassa annak köszönöm.

Hol is kezdjem...

20 éves vagyok. Már kisgyerek koromtól úgy nőttem fel, hogy felnőttek körében. Mindig is érdekelt mit beszélgetnek, milyen egy felnőtt ember, komoly témákat hallottam és mindig jól éreztem magam velük. (8-10 évesen!). Általános iskola, középiskola során mindig próbálkoztam a saját korosztályommal egy vonalon haladni, de nem sokra mentem. Jó pár emberben csalódtam (barátokban is), és ez mára odáig fajult, hogy a kb. 25 év alattiakkal egyáltalán nem tudok se szót érteni, se barátkozni, se bízni. Egy felnőtt emberrel rögtön megtalálom a közös hangot. Ezen felül persze van 3-4 velem egykorú akivel nagyon jóban vagyok. Na mármost. Az utóbbi 4 évben nagyon megkomolyodtam (sajnos-nem sajnos?), és ha van egy téma, amiről komolyan lehet/kell beszélni, azt én nem viccelem el feleslegesen. Viszont tudok ugyanúgy nevetni, mosolyogni, poénkodni tehát a depresszióra azt mondanám hogy nálam nem játszik.

Jelenleg tanulok, még 2 évig. Következő tanévtől dolgozok is, ott lesz lehetőség nálam idősebbek közt lenni, de ezt a 2 évet még így is ki kell bírni, hogy azonos generációval vagyok "összezárva". Az pedig már csak a hab-, hogy nem fogadnak el, holott senkinek sem ártok, próbálok közeledni, de nem viszonozzák, egyszerűen nem lehet velük egy jó csevegni. Mindent egybevetve a felnőttekkel sokkal jobb a kapcsolatom.

Ha van bárki aki hasonló cipőben jár, ismerőse van ilyen, rokon, bárki, és eltudná mondani róla illetve saját magáról a véleményét, milyennek gondolja ezt, az nekem is sokat segítene és nagyon megköszönném.

2017. márc. 30. 14:48
 1/3 anonim ***** válasza:
Szia hát nem tudom mennyire segit ez neked de elmondom az én példámat ami ennek ellenkezője de jól jöhet :) úgy vagyok vele h a felnőttekkel nem nagyon jövök ki de a saját korosztályommal meg igen én is 20éves vagyok. 1 éves okjt végeztem és dolgoztam is könyvelőként de ott hagytam mert nem jöttem ki az idősebbekkel nagyon nem illettem oda (azóta rájöttem h nem igy megyek nyugdijba..) szóval ha melozni mész ez majd jól jön ha szótértesz velük. Relatív hogy ki milyen emberekkel jön ki jól és tud barátkozni ha ilyen kicsi korodóta így van akkor változni se fog. Mivel veled egyidősökkel nincs olyan téma ami téged érdekel nem köt le olyan társaságba kerülsz idővel ahova való vagy ez nem kell hogy 20évesek legyenek.nekem pl mindig idősebb barátom volt 26-27 éves anyámék mindig lebasztak h mértnem velem egy korúval vagyok..dehát nem tudok velük miről beszélgetni..ez barátokkal is lehet igy elkell fogadni ezért ne érezd rosszul magad ha nem értenek meg természetedből adódik nem lehet vele mit kezdeni :)
2017. márc. 30. 15:05
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ :)

Ez is érdekes, mert sokan pedig mind fiatallal mind idősebbekkel jól kijönnek. Így a te helyzeted is meg az enyém is olyan hogy is mondjam...számomra érdekes :D

Köszönöm még1x :)

2017. márc. 30. 18:47
 3/3 anonim ***** válasza:

gondolom túl unalmas vagy nekik. nem a témával van a baj legtöbbször, hanem az előadásmóddal. ha már mindenáron az aktuális politikáról akarsz fecsegni, legalább ironizálj, vagy szórj közbe egy-egy poént.

28/N

2017. ápr. 3. 19:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!