Csúnya vagyok. Már nem tini, felnőtt nő. Hogyan lehet ezen túllépni?
Már nem vagyok fiatal, de a csúnyaságom miatt nem lett párom. Kettesben megvoltam a férfiakkal, (gondolom "az" azért nem volt rossz velem ), de a társaság előtt nem vállalt fel senki. A legutolsó rossz élményem az volt, amikor a hátam mögött "szörny"nek neveztek. Sokat költöttem szépészeti beavatkozásokra, de azok csak pénzkidobások, átverések, nem beszélve arról, hogy az ezeket végzők is csak arról beszéltek, hogy ez a probléma velem, meg az stb.... Egy komplett arcplasztika segítene, arc implantátumokkal, ami sok millió forint, de annyim nincs.
Sajnos a karrierre is , mindenre kihat a külső:( Mostmár igazi remete életet élek, de vannak nehéz pillanatok, amikor úgy érzem, nem viselem el tovább ezt, nem bírom tovább....ilyen van most is...
Szerintem fullra testképzavarod van és ezért nem kelessz senkinek mert saját magadat ócsárolod és tulzásba viszed az egészet....
Nem hogy a pozitivumot látnád meg és örömmel éled az életed minthogy lehajtott arcal búslakodsz azután amid nincs.
Nagyon kéne neked az a pszichiáter.
Elárulom, engem is röhögtek már ki utcán, néha a ruhám miatt, néha a fájó lábú járásom miatt, néha a fene tudja mi miatt, közben meg szépnek tartanak.
Na ezt kapd ki :D
Hát ha ez vigasztal, engem többször ocsmányoztak már le, vagy mert kicsit hülyén megyek röhögtek ki, szóltak be.
Kb. az ilyenek mindenkinek beszólnak. Ettől hiszik magukat jobbnak.
Amúgy többször leírtam már, ha utcán, tömegközlekedésen vagy, fülhallgató kötelező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!