Csúnya vagyok. Már nem tini, felnőtt nő. Hogyan lehet ezen túllépni?
Már nem vagyok fiatal, de a csúnyaságom miatt nem lett párom. Kettesben megvoltam a férfiakkal, (gondolom "az" azért nem volt rossz velem ), de a társaság előtt nem vállalt fel senki. A legutolsó rossz élményem az volt, amikor a hátam mögött "szörny"nek neveztek. Sokat költöttem szépészeti beavatkozásokra, de azok csak pénzkidobások, átverések, nem beszélve arról, hogy az ezeket végzők is csak arról beszéltek, hogy ez a probléma velem, meg az stb.... Egy komplett arcplasztika segítene, arc implantátumokkal, ami sok millió forint, de annyim nincs.
Sajnos a karrierre is , mindenre kihat a külső:( Mostmár igazi remete életet élek, de vannak nehéz pillanatok, amikor úgy érzem, nem viselem el tovább ezt, nem bírom tovább....ilyen van most is...
Nem hiszem, hogy olyan rossz a helyzet, mint ahogy te hiszed.
Küldj egy képet, kérlek!
Nem ismersz, szóval nem kell félned. Én úgyis elfelejtelek majd mert nem azért vagyok itt, hogy ismerkedjek, hanem, hogy válaszolja. Szóval nekem nem számít, hogy ki vagy, és az sem, hogy hogyan nézel ki. Én minden elfogultság nélkül mondanám el a véleményemet.
# 33
Dehogy érdekel a segítség s dehogy válaszolsz mindenkinek...
# 35
Teljesen jogos s bocsánat, én néztem el a dolgot:)
Sok sikert hozzá;)
# 37
Befizessünk egy "leápolónőhöz", mert nagyon sajnáljuk, hogy még senkid sem volt, de biztosan nem sajnáltatásból írtad ki ugye....:DDD
Nem azt kértem, hogy "sajnáljatok", hanem, hogy segítsetek...
Ronda vagyok, de nem hülye...az a baj, hogy ezt páran összemossák.
Nézd kedves kérdező! Hasonló cipőben jártam, mint te, férfiként: csúnya voltam,és boldogtalan. Aztán rájöttem, hogy csak az egyiken tudok változtatni. Nem mondom, hogy ez ilyen egyszerű, mint leírva, de hidd el, korántsem lehetetlen!
Azt írod: nem bírom tovább- tehát mélyponton vagy. Ebben az a jó, hogy lejjebb nem tudsz kerülni. Keress bármilyen kapaszkodót, vagy egyszerűen rugaszkodj el, és irány feeel! A visszafelé húzó énedre meg ne hallgass, szóba se állj vele! És találj minden napban valami pozitívumot. A semleges élményeket is felcimkézheted ekként. Szóval, ha a szépség nem is, de egy kis boldogság mindenkinek alanyi jogon jár-hát. Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!