Csúnya vagyok. Már nem tini, felnőtt nő. Hogyan lehet ezen túllépni?
Már nem vagyok fiatal, de a csúnyaságom miatt nem lett párom. Kettesben megvoltam a férfiakkal, (gondolom "az" azért nem volt rossz velem ), de a társaság előtt nem vállalt fel senki. A legutolsó rossz élményem az volt, amikor a hátam mögött "szörny"nek neveztek. Sokat költöttem szépészeti beavatkozásokra, de azok csak pénzkidobások, átverések, nem beszélve arról, hogy az ezeket végzők is csak arról beszéltek, hogy ez a probléma velem, meg az stb.... Egy komplett arcplasztika segítene, arc implantátumokkal, ami sok millió forint, de annyim nincs.
Sajnos a karrierre is , mindenre kihat a külső:( Mostmár igazi remete életet élek, de vannak nehéz pillanatok, amikor úgy érzem, nem viselem el tovább ezt, nem bírom tovább....ilyen van most is...
Még is mit takar az a csunya.... küldhetnél magadrol privatban keoet, hatha nem is olyan csunya az a csúnya....
En sem vagyok tini, es.meg ámor nyila is betalálhat
Igaza van annak, aki a test fejlesztését írta.
Volt egy kolis szobatársam, aki ritkán írok ilyet, de nagyon csúnyácska lány volt. Nemrégiben találkoztam vele, baromi jó testet "edzett" magának, haját is máshogy hordja, szépen volt öltözve, plusz megtanult jól sminkelni. Nem kis munka, de még mindig olcsóbb, mint a plasztika.
Ja bocs. Írtad közben. Nem okoskodni akartam. És frufrus haj, ami kb. takar?
Jó itt tipikusan szép nőkön van.
"nézd a jó oldalát legalább nem maradtál szűz"
Hát inkább maradhatott volna az, most így már a normálisabbak is kerülni fogják, ha csak és kizárólag "arra" kellett, ő pedig belement.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!