Zavar a magány?
Bizony, zavar.
A magány az a jó megjelenésű kis bunkó. Kezdetben egyedüllétként mutatkozik be, és értékeled, hogy milyen rendes, mennyi idő van magadra, a gondolataidra, a fejlődésedre. Voltaképp szeretnem kéne téged. Nem is tudom, hogy hova tegyelek.
Köszönöm szépen a netpincérnek is, hogy létrehozza a tökéletes panel bunker fenevadakat. Kedvenc beszélgetőpartnerem is a pizzafutár, jattot is kap.
A tudatmódosítás nem oldja meg a problémát. Persze nem mintha megoldani szeretném.
Ilyenkor élvezem azt, hogy mintha picit más lennék. Többet figyelek az utcán. Többet csalódok. Többet beszélek magamban. Többet recsizek. Többet tapasztalom, hogy én jó embernek számítok. Mégis úgy érzem, hogy ez a hír sajnálatos.
Többet álmodom. El is mesélem, most épp min fantáziálok, mert miért ne.
Megismerni valakit, aki elvarázsol. Kis dolgokkal persze. Felszedi a szemetet a földről, és mosolyog. Mélyen az ember szemébe tud nézni, hogy a legjobbat hozza ki belőlük. Egy szerető szív, aki bármikor segít.
Valami ilyesmi hiányzik az életemből. Nem barátnőre gondolok, de attól függetlenül szeretnék szerelmes lenni. Valamibe, valakibe, valakikbe. Nincs szerelem a közvetlen életemben.
Talán meg is válaszoltam magamnak... De ha gondoljátok, legyünk ilyen magányhaverok, akik bemutatják a magányukat.
Mert hát miért ne? Csak jólesik nektek is!
Hihetetlen megfogalmazás! Le a kalappal.
Sajnos ilyen is van...hogy ez a semmi, abszúrd, semmi ki tud hozni ilyet egy emberből..nem Rád gondolok hogy semmi, hanem erre az átkozott "magány" elnevezésű élethelyzetre. Ugyebár ennek már bizony nevet is kell adni...már akik tényleg mélyen vannak. Good luck! Kitartást!
ajánlom!:.
Nem olyan könnyű az.
A magány nem hagy magadra, folyton visszatér.
Ha pedig más vagy, mint a legtöbb ember, nehezen küzdesz meg vele. Az embernek voltaképp csak elég lenne lejjebb adni az igényeiből.
Én viszont sokat várok el. Magamtól is, mert tele vagyok hibával. Másoktól is, mert lehetséges, hogy kiszeretek belőlük.
Hogy az én hibám, hogy itt vagyok, az biztos. De nem szerethetek olyanokat, akikkel már nem értek egyet. Nagyon kevés ilyen ember van. Pedig én kutatok, keresek.
Talán nem érdemlem meg őket. Talán ők se engem.
Én annyit tehetek, hogy néha megmukkanok. Páran felkapják a fejüket, egy részük tovább megy, páran megállnak, néhányan ott maradnak.
Lehet, hogy csak hülye képeket vázolok fel. Mindenesetre bízom abban, hogy talán felfigyel pár rokonlélek.
Béke
Én szeretek egyedül lenni,mert nem zavar senki,nem okoskodik satöbbi satöbbi.
Egyedüllét nélkül meg lehet őrülni. Az egész életem egyedül akarom leélni. Tök jó,hogy senki nem kér számon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!