Miért szeretnék ilyen barátot?
Figyelt kérdés
Nincsenek normális emberi kapcsolataim, vagdosom magam, és olyan barátot szeretnék aki szintén vagdossa magát és elfogad engem. Le akarok erről szokni, de olyan mint a drog, egyre több és több kell, nem tudok leállni vele.
Eddig még nem vette észre senki hogy ezt csinálom, de azért félek. Nem akarok öngyilkos lenni, de a vágások lenyugtatnak. Megnyugtatnak, békével töltenek el.
És olyan barátot szeretnék talàlni aki olyan mint én.
2017. szept. 25. 16:07
1/10 A kérdező kommentje:
15/L
2017. szept. 25. 16:08
2/10 anonim válasza:
phiszhologus jó barátod lenne
4/10 anonim válasza:
Egy ilyen barát csupán illúzió: ketten zuhantok a szakadékba, és egymástól remélitek, hogy meg tudjátok tartani egymást. Szerintem előbb egy szakembert keress fel, aki megértetően viszonyul a helyzethez, és veled is megérteti a mögöttes okát, ami feltehetőleg (de én nem vagyok szakember, és nem is ismerlek, így nem lehetek biztos semmiben) onnan ered, hogy a felgyülemlett stresszt és agressziót az önpusztításban tanultad meg levezetni.
5/10 anonim válasza:
Esetleg szakember kellene neked, nem lehetetlen, hogy borderline, vagy valami hasonló problémád van. Az meg magától nem lesz jobb.
6/10 anonim válasza:
Lehet, hogy most ez tűnik az egyetlen megoldásnak, de egyáltalán nincs rendben. Ha olyasvalakit találnál, aki ezt helyénvalónak tartaná, az csak rontana a helyzeten. Nem kell magadnak fájdalmat okoznod ahhoz, hogy megnyugodj, mert ez marhára nem egészséges (sem testileg, sem szellemileg). A többi válaszoló nem mond hülyeséget, esetleg érdemes lenne felkeresni egy pszichológust. Ez nem azt jelenti, hogy elment az eszed, vagy menthetetlenül beteges vagy - szimplán nem ártana némi segítséget kérni. Mert te is tudod, hogy ez az állapot nincs rendben.
7/10 anonim válasza:
Igazán nem szeretnélek megbántani, de amint kiderül rólad, illetve meglátják rajtad a vágások nyomait, szerintem a többség eltávolodna tőled...
8/10 anonim válasza:
Ne akar olyan lenni, aki magát marcangolja, mi abban az öröm? Miért akarsz még egy ugyan ilyen önmarcangoló, gyenge embert, közösen zuhannátok a mélybe. Tanuld meg elfogadni mindent amit elszenvedtél, szembenézni a hibáiddal, elfogadni, hogy tévedhetsz, majd tovább lépni, integetni ennek a gyenge lénynek és legyél ember, aki tanul, elfogad, megbékél. Majd találj egy jó embert, olyat amilyenné Te is válsz, ha teszel érte, majd emeljétek fel egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!