Hogyan szerezzek legjobb barátot?
Figyelt kérdés
Az a baj , hogy egyik barátomnak sem vagyok én a legjobb barátja , pedig van olyan barátom akit én a saját magam legjobb barátjának tartok . Mindenkinek van legalább 2-3 ember aki fontosabb mint én . Nemrég jöttem rá, hogy nekem csak olyan barátok kellenek akik tényleg a barátaim én vagyok nekik az első. Elég lenne egy is . Hogyan szerezzek legjobb barátot?2016. okt. 24. 14:52
1/5 anonim válasza:
Sajnos szerezni nem lehet, a legjobb barátságok helyzettől adódóak, vagy csak a sors az öledbe dobja. :) A legjobb barátság csak úgy jön, azt nem lehet szerezni, majd minden magától megtörténik, de hogy ennek az esélyét megnöveld, a barátaiddal próbálj mindig közös nevezőn lenni, védd meg őket és legyél ott ha bajban vannak, de legyen neked is egyéni véleményed, ne hagyd hogy aztán ők befolyásoljanak mert különben megszokják hogy mindig ott vagy és semmibe vesznek, érezzék azt hogy jó és értékes ember vagy, mármint minden barát értékes a maga módján, csak ezt sok ember nem így gondolja. :D
3/5 Ypszilon1980 válasza:
A barátság magától jön, hiába mész akárhová, akármilyen közösségbe, az igazi barát eljön idővel, a saját egyéniséged miatt kapod majd meg az élettől. Erre várni nem szabad, csak csinálj mindent úgy, ahogy eddig. Sosem lehet tudni milyen érdekes szituációkból alakulnak ki a nagy barátságok, én már csak tudom.
5/5 anonim válasza:
Na nem bánom, épp ráérek, leszek a legjobb barátod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!