Miért olyan nehéz valódi társat találni?
#1 ekkora baromságot :D
Fuss neki még egyszer...
Miért olyan nehéz Kérdező?
Mert az emberek túl magasra teszik a lécet, olvass utána, vagy kerdezoskodj.... régebben az emberek többsége meghazasodott, mások voltak az igények, nem volt az, mint ma, hogy beprobalkozunk a legjobb csajoknal vagy pasiknal, aztán x visszautasítás után, meg jövünk különböző fórumokra sírni, hogy milyen szemetek a férfiak, meg a nők.
#1 tudtom szerint az arányok fordítva vannak,de mindegy is.
Minél egyedibb valaki annál nehezebb(szerintem). Hiszen hozzánk hasonló embert keresünk egy adott területen. Pl ha a potenciális nők 99% (azok akik tetszenek neked,s volna náluk esélyed) külföldi,akkor persze hogy nehéz számodra.
A mércével kapcsolatban csak annyit,hogy pl én csak 3 dolgot szeretnék egy nőtöl: bizalmat,őszinteséget,szeretetet.
De hiába kapom meg mind a hármat,ha az illetőnek más a világnézete,nem úgy gondolkodik ahogyan én,nem érti,hogy mit érzek s mit miért teszek. Hiszen akkor folyamatos vitatkozások lennének,nem lenne meg a közös hang. Így nehéz lenne az együttélés is.
Ha komoly beszélgetésekre vágysz és pesti vagy ,írj!
25f
A férfi szempontból nézzük a dolgot akkor mi számít leginkább ? Nagy mellek,szép arc, feszes fenék és hogy legalább minden nap lefeküdjön vele. Lehet hogy nem hiszitek de ez a reális igazság.
Lányoknál meg a srác legyen pénzes, 3-4 évvel idősebb de csak azért mert akkor már biztos dolgozik valahol így tud rá költeni, legyen egy minimális ''hírneve'' ezt úgyérteni hogyha a fél város tinilányainak megemlíted a nevét akkor tudják.
Túl nagy elvárások és felszínesség..lásd a 6-os válaszát, tipikus férfi válasz.
Régen azért volt több "jó" kapcsolat mert nem a feszes fenék volt a mérce, ha megint az embert és társat látnánk a másikban akkor jobbak lennének a válási statisztikák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!