21/25 anonim válasza:
Rossz helyre születtem, rossz iskolába mentem, a családom....inkább nem írok róluk. Bulizni nem járok, mert nincs kivel, barátnőm nincs. :D 18/F
22/25 anonim válasza:
Mert 13 év után lépett a párom, rajtam át. És mert legbelül végül mindenki csak egyedül van.
23/25 anonim válasza:
Mert introvertált vagyok, és ezért nehezen kezdeményezek, vagy vonom bele magam beszélgetésekbe, mert azt gondolom, zavarni fogok. Így aztán hiába kedvel mindenki, én vagyok az, akit nem hívank, ha van valami program, mert egyszerűen nem jutok eszükbe, azt hiszem.
Hiába érdeklődöm mindenki élete, hogyléte, hétvégéje stb. felől, mások sosem kérdeznek engem, mi van velem. Ezért egy idő után én sem kérdezgetem, így aztán nem beszélgetünk.
Az a pár igazi barátom, aki van vagy gyereket nevel, vagy nagyon messze lakik, így ritkán tudunk találkozni.
24/25 anonim válasza:
nekem sincsenek barátaim de azért jó látni nem csak én egyedül vagyok így
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!