Ha lenne, akkor alapból lenne kihez hazajárni, lenne kivel eltölteni a hétvégéket. Haverom/barátom van néhány, de mindegyik a párjával foglalkozik vagy dolgozik.
Legrosszabbak a baráti összejövetelek, mikor mindenki viszi a párját, bárhova megyünk velük jön a párjuk. Én meg kellemetlenül érzem magam hogy mindig én vagyok a "srác aki egyedül jött".
2017. szept. 16. 14:39
12/25 anonim válasza:
1, azért, mert az egészségesemmel is vannak problémák, illetve több szempontból is kilógok a sorból.
2, aztán meg ebben az országban borzasztóan nehéz barátokat találni. közös ivászaton, bulizáson kívül az átlag magyar nem sok mindenre alkalmas.
meg azért is, mert az egyik ismerősöm külföldre ment, a másik az ország másik végében lakik, így aztán vele ritkán tudok csak elmenni autózni, kirándulni. általában egyedül elmegyek biciklizni, és ennyi.
2017. szept. 16. 17:33
13/25 anonim válasza:
Azért, mert egyszerűen képtelen vagyok bármiféle emberi kapcsolat kialakítására. Hiányoznak az életemből a barátok és egy párkapcsolat is.
2017. szept. 16. 18:37
14/25 anonim válasza:
Magányosnak akkor érezném magam, ha valaki fontos volna számomra, és nem lehetnénk együtt. Egyedül lenni meg elviselhető, ha kreatív vagy.
2017. szept. 16. 19:46
15/25 anonim válasza:
"Azért, mert egyszerűen képtelen vagyok bármiféle emberi kapcsolat kialakítására. Hiányoznak az életemből a barátok és egy párkapcsolat is."
Ugyanezt akartam írni :(
2017. szept. 16. 21:01
16/25 anonim válasza:
A h. gondolkodásom miatt.
2017. szept. 16. 21:11
17/25 anonim válasza:
Mert már próbára sem merem tenni az emberi kapcsolataimat, mivel alapból pesszimista vagyok másokkal szemben, inkább makacsul elhatárolódom mindenkitől, még akkor is, ha próbálkoznak nálam.
2017. szept. 17. 00:19
18/25 A kérdező kommentje:
koszi a valaszokat. :D
2017. szept. 17. 01:37
19/25 anonim válasza:
Azért, mert egyszerűen képtelen vagyok bármiféle emberi kapcsolat kialakítására. 1 éve senkihez sem szóltam élőben.
2017. szept. 17. 04:45
20/25 anonim válasza:
Basszus 17 es,pont ugyan olyan vagy mint én. Én nekem is ugyan ez a gondolkodásmódom.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!