Magányos vagyok. Olyan mintha ellenem fordult volna a világ. Akit szerettem, elhagyott. Mit tegyek?
Augusztus elején elmentem szabadságra már akkor éreztem,hogy valami baj lesz,elkezdtem szorongani.
5 évig szerettem valakit.Sokat szórakozott velem,most ismét felkeresett.A vége az lett,hogy lefeküdtem vele.Nekem ő volt az első,aztán elhagyott.Azóta megváltozott minden.Állandó pánik rohamaim lettek,sokat sirtam.Akik a barátaim lettek elkezdtek elhanyagolni.Az egyik kollégám akivel viszonylag jóba voltam utálatos lett.Jött egy új nagyon ellenszenves kolléganőm.A főnök is elkezdett szivatni igazságtalan dolgokkal.Elmentem életvezetési tanácsadókhoz.Rengeteg pénzt ott hagytam.Az egyik sok mindent mondott,de tulajdonképpen semmit,a másik meg még annyit se,folyamatosan kikerülte a kérdésemre a választ.Az egyik barátnőmnek elmondtam ő végig hallgatott,azt mondta tartsak ki és kinyomta a telefont.Senki se hallgat meg,nincs a kérdésemre válasz.Depressziós vagyok teljesen.Ma egyik kollégámmal elmentünk valahova,jót tettem vele igy hálából meghivott valamire,de utána ő is ott hagyott egy kis ürüggyel pedig nem is panaszkodtam neki direkt.Megőrülök a sok elfojtástól,hogy nincs kinek elmondanom ami bánt.Érzem,hogy új fejezet indul el az életemben csak azt nem tudom merre menjek. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!