Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Aki egész eddigi életében...

Aki egész eddigi életében magányos volt, az az is marad?

Figyelt kérdés
Szerintem nagyon nehéz változtatni és kijönni belőle.
2017. aug. 12. 12:15
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
25%
Senkinek se kellek, szóval nem ringatom magam álomvilágba. Tisztán látom a jövőmet. Vagy öngyilkos leszek, vagy élek magányosan, ezek közül választhatok.
2017. aug. 12. 12:24
 2/13 anonim ***** válasza:
77%
Igazából az ilyen emberek nem is akarnak, hárítanak, ha közeledik feléjük valaki.
2017. aug. 12. 12:31
 3/13 anonim ***** válasza:
90%
Én nyitott vagyok, pár szempontjából mégis folyamatosan magányos. De a fórumot nézve rengeteg férfi van így, ez valami népbetegség.
2017. aug. 12. 12:33
 4/13 anonim ***** válasza:
55%

OFF

frakk, tedd meg. Nem az ország a fos, csak te és nem kellesz ide. Hogy felkötöd magad vagy elhúzol, nem érdekel.

ON

Ki lehet jönni belőle. Míg a gimiben a legtöbb társam már randizgatott vagy barátnője volt, nekem senki. Akkor még nem értettem hogy miért, aztán 19 évesen meguntam és változtattam öltözködésen (jóbarát segített), szövegen, általános világnézeten.

A búvalbhahszott ember nem kell senkinek, ez sugárzik belőle és igazi nőtaszító. Kinek kellene valaki, akinek csak gondjai vannak? Pesztonkának? A nőknek olyan férfi kell, akire felnézhetnek és aki mellett biztonságban érzik magukat, elsősorban lelkileg. Csak képzeld el fordítva: ott a nő melletted, végig siránkozik hogy neki milyen rossz, te meg hallgatod kedvesen, miközben belül megy fel a pumpa. Na ilyen a kapcsolat egy depressziós emberrel.

Első körben magadat rakd rendbe, a külső a legkönnyebb, azzal kezdd. Cuccok amikben jólérzed magad, kényelmesek, harmonizálnak. Ne spórolj, adj magadra.

Utána jöhet a belső. Legyenek elfoglaltságaid otthon és azon kívül is. Legyenek hobbijaid amik lekötnek és amiről beszélni is tudsz. Ne ragadj be a házba, ehhez társasági elfoglaltság is kell. Nem kell nagyban indítani, lassan szoktasd magad az emberekhez. Nem nagyon ismerek olyat, akinek legalább egy haverja nincsen. Fel kell kaparni és kimozdulni vele. Vagy családtaggal, akárkivel. Nem hiszem el, hogy nincs senki. TE kezdeményezz.

Ha pedig nincs, akkor egyedül kell elmenni társaságba, ami lehet bármiféle szórakoztató esemény, sport, koncert, hobbival kapcsolatos összejövetel. Bármi.

Onnantól menjen a maga útján, esetleg beszédbe elegyedsz másokkal vagy más szólít meg.

Gyakorolod a társas érintkezést, onnan pedig egyenes az út a nőkkel való nyitáshoz. Ez hosszú folyamat, de jobb, mint a magány és a szánalmas feladás.

2017. aug. 12. 12:38
 5/13 anonim ***** válasza:
85%

érdekes, a válaszokból az jön le, hogy azt hiszik, ez csak a férfiak "betegsége", hogy valaki magányos, és nem talál társat. én nő vagyok, mégsem találok, és még csak azt sem mondhatja senki, hogy nem vagyok nyitott az ismerkedésre, a társkeresésre. egyszerűen valahogy nem találom meg a megfelelőt, felszínes kapcsolat meg nem kell.. elkerül a szerencse, és vagy én nem fogom meg, akit szeretek, vagy engem nem fog meg, aki engem szeret. a kérdésedre válaszolva, remélem, nem marad így ez az állapot örökre, de én már semmiben nem vagyok biztos. :/

19/L

2017. aug. 12. 13:18
 6/13 anonim ***** válasza:
22%

Frakk szépen megnyilvánította, hogy képtelen szemléletet váltani. Ragaszkodik az általa, egyszer felállított szemszöghöz.

Szerintem a magány is ugyanilyen váltással -mint fentebb vki megosztott egy járható útvonalat- elhagyható állapot. "Az életed akkor fog megváltozni, ha elkötelezettebb leszel az álmaidhoz, mint a komfortzónádhoz."

2017. aug. 12. 13:19
 7/13 anonim ***** válasza:
56%
Túl sok minden közrejátszott abban, hogy az emberek ma magányosnak érezzék magukat. Kezdve azzal, hogy már úgy indítanak neki az életnek mindenkit, hogy itt az elsődleges feladat párt találni. Amellett persze, hogy tanulni, munkát szerezni, de valójában ezt is csak azért, hogy legyen miből eltartani a családot, amihez ugye kell egy másik ember. Ma már ott tartunk, hogy az a másik ember is annak függvénye, hogy mit sikerült elérni eddig az életben. Mindegy honnan indulunk abból az lesz, hogy a sikeres, boldog élet elengedhetetlen kelléke az a másik ember, valamilyen céllal és valamilyen minőségben. Aztán ha elérik ezt, egy darabig nem veszik észre, hogy magányosak. Pedig egyedül vagyunk, mindenki egyedül van, mindvégig egyedül voltunk. Keresünk magunk mellé valakit aki potenciális barát, munkatárs, házastárs, lelki társ, hálótárs lehet, de csak úgy érdek nélkül megismerni valakit, szerintem nem sokan akarnak már. Persze lehet változtatni azon ha valaki magányosan él, de addig nem sok minden fog változni ameddig egyedül nem képes teljes életet élni. Mert annak egyedül is mennie kell, ahhoz nem kell egy másik ember. A másik ember majd jön vagy nem, de nem lehet ettől függővé tenni az egész életünket.
2017. aug. 12. 14:01
 8/13 anonim ***** válasza:
11%

Az ember társas lény. Akinek nincs társa sokáig az szenvedésre kárhoztatott.

Aki felismeri ezt szerencsés, aki nem az szenvedjen csak.

2017. aug. 12. 14:04
 9/13 anonim ***** válasza:

Ááá, ez jó volt. XD

"Mièrt nem szeret engem senki? Brühühü. Mi a....? Mi? Húzzatok el mind a gecbe, kis taknyok, fos itt mindenki országostól, a k. anyátok!"

A kèrdèsre válaszolva: ne csüggedjetek, èn 30 után találtam párt. Úgyhogy van remèny. Ès nem volt nehèz kijönni a magányból, csak tudni kell kompromisszumot kötni.

2017. aug. 12. 14:09
 10/13 anonim ***** válasza:
81%

1 szabály! Ne keresd! Majd jön egy lehetőség és hasznald ki.

2.Ha folyamatosan erőlteted akkor csak rosszabb lesz.

2017. aug. 12. 14:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!