Hogyan ne féljek az emberektől?
Nem merek beszélgetni senkivel, semmiről.
Ha valaki megpróbál váratlanul kezdeményezni, akkor leblokkolok és hülyeségeket, hazugságokat mondok, lerázom csak hagyjon már békén. Elképesztően kínosan és megalázva érzem magam minden beszélgetésben.
Ezt ne képletesen értsétek, TÉNYLEG nem beszélek senkivel és bármennyire is akarnék, egyszerűen nem megy. Próbáltam neten barátkozni, de az még rosszabb, mint a valódi ismerkedés..
Iskolában van egy-két ember, akikkel valamilyen szinten kommunikálok, de még velük is borzasztóan cikinek érzem magát a tényt, hogy beszélek.
A legrosszabb, hogy olyan jól tudom leplezni ezt a dolgot, hogy mindenki (még anyámék is) azt hiszik, hogy nekem teljesen átlagos, egészséges szociális kapcsolataim (barátnőim, barátaim) vannak/voltak, csak egy kicsit csendesebb vagyok.
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!