Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Ha még a tulajdon anyám sem...

Ha még a tulajdon anyám sem szeret, miért éljek?

Figyelt kérdés

A kérdésben nem túlzok, mindig többre tartotta az élettársait, soha nem érdekelte, hogy nekem milyen rossz az, hogy egy idegen valakihez költözünk. Inkább nem kezdem el részletesen leírni az élettörténetemet, mert tulajdonképpen újra és újra felszakítja a sebeket (ezek sajnos soha nem fognak begyógyulni). A kérdésem lényege az, hogy mire fel legyek vidám, minek legyen bármi célom is, ha senki sem szeret? Nem kapok bátorítást, bíztatást sehonnan sem, rúgásokat annál inkább. Egyáltalán minek kellett megszületnem? Mindenhol csak a szükséges rossz vagyok.

F

2017. júl. 28. 11:36
1 2 3 4 5
 41/44 A kérdező kommentje:
Mi van, elfogytak az érvek, ezért menekülőre fogod? :D Ja, hogy eddig sem voltak. És te csak álmodozol arról, hogy alázhass. :D De mehetsz is innen a retekbe, ne ringasd magad tévképzetekbe, nem fogsz hiányozni senkinek sem. :P Persze erre most azzal fogsz visszavágni, hogy ,,Téged meg anyád se szeret, höböbö!". Nekem egyre inkább úgy tűnik, hogy téged sem a tiéd. Jaj, bocsánat, elfelejtettem, hogy itt, gyakorin mindenkinek szuper az élete, önerőből gyógyult ki a rákból, meg minden egyes nap talál egy telitalálatos lottószelvényt az utcán... Hagyjad már magad. Azt hiszed, hogy bárki is beveszi, hogy te egy f**za gyerek vagy? Ismerek pár embert innen, akik velem egy véleményen vannak rólad. Nehogy azt hidd, hogy itt mindenki bekajálja a lúzer dumádat, szerencsére sokan nem...
2017. aug. 1. 16:16
 42/44 anonim ***** válasza:
Ámen!
2017. aug. 1. 17:35
 43/44 anonim ***** válasza:
Miért állítasz olyat, hogy a gyakori nagyrésze utálja? Szerintem a legtöbben (mint ahogy én sem) nemis ismerik. Még a felhasználóneve sincs megjelenítve.
2017. aug. 1. 18:41
 44/44 A kérdező kommentje:
Azért állítok ilyet, mert ez az igazság. Pár felhasználó említette nekem privátban, hogy nem bírják a képét a trollkodásai miatt. Sokáig kint volt a neve egyébként, ez a második fiókja, mivel az elsőt tiltották. Na, vajon miért? Az a mániája, hogy lelkileg sérült emberekbe rúgdosson, és úgy igyekszik alakítani a körülményeket, hogy az ő pártjára álljon mindenki, a kérdező meg a szar ember, mert (jogosan) kiakadt... De mint azt fentebb is írtam, szerencsére sokan nem eszik meg a maszlagot, amit itt elhint.
2017. aug. 2. 10:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!