Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Ha még a tulajdon anyám sem...

Ha még a tulajdon anyám sem szeret, miért éljek?

Figyelt kérdés

A kérdésben nem túlzok, mindig többre tartotta az élettársait, soha nem érdekelte, hogy nekem milyen rossz az, hogy egy idegen valakihez költözünk. Inkább nem kezdem el részletesen leírni az élettörténetemet, mert tulajdonképpen újra és újra felszakítja a sebeket (ezek sajnos soha nem fognak begyógyulni). A kérdésem lényege az, hogy mire fel legyek vidám, minek legyen bármi célom is, ha senki sem szeret? Nem kapok bátorítást, bíztatást sehonnan sem, rúgásokat annál inkább. Egyáltalán minek kellett megszületnem? Mindenhol csak a szükséges rossz vagyok.

F

2017. júl. 28. 11:36
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
Hagyjátok már abba.
2017. júl. 31. 17:17
 32/44 anonim ***** válasza:

27-es vagyok.

Csak hogy tisztázzuk, már ezelőtt is fahéjas teának hívtál. Nem akarom elvenni más dicsőségét, én nem ő vagyok.

Nekem is írtál meg kur*aanyáztál csak hogy én nem írtam vissza neked :D

2017. júl. 31. 18:18
 33/44 anonim ***** válasza:
Xd
2017. júl. 31. 18:19
 34/44 A kérdező kommentje:
Parasztka, időd sem lenne felemelni a villáskulcsot, te fogyatékos barom. :D Bírom, amikor az ilyen puhányok pattognak. :D Úgy elvernélek, hogy egyhamar te nem kelnél fel onnan. Csak a géped mögül mersz ugatni amúgy, mert egy gyáva kis szar vagy, de megállj, te kis féreg, egy nap lehull a lepel, aztán majd te leszel az, aki kap a buksijára a sok pofázásért. ;)
2017. aug. 1. 06:16
 35/44 A kérdező kommentje:
A gyakori nagy része utálja a tetves pofádat, de van is miért. Jellemtelen senkiházi vagy, csak szájhősködsz. Ha ott állnál előttem, bőgve könyörögnél, hogy ne üsselek szarrá. Ismerem az olyan típust, mint te, nagyon is jól.
2017. aug. 1. 06:22
 36/44 anonim ***** válasza:

Most komolyan. Van ennek értelme? Itt arcoskodsz, amikor mindenki tudja, hogy csak egy megkeseredett vénszűz vagy? Vagy azt hiszed, hogy a húsz évnyi kockulástól te olyan erős gyerek lettél? A mortal kombatból nem lehet megtanulni verekedni, kishaver.

A fajtánkról meg beszélhetnénk, nem tudom, hogy ki kezdett el ennél a kérdésnél három embernek is privátban anyázni. Amúgy abba még nem gondoltál bele, hogy nem véletlen, hogy mindenki utál téged? "minek legyen bármi célom is, ha senki sem szeret?" Ismerős az utolsó mondat?

2017. aug. 1. 06:54
 37/44 A kérdező kommentje:
LOL, A mortal kombatos dumát még én lőttem el a múltkor, amikor azzal a barom kiadsammal vitáztam. Hát igen, ebből is látszik, hogy semmi eredetiség sincs benned. Én nem vagyok kocka, sőt, úgy általában játszani sem szoktam, úgyhogy ezt benézted. De az biztos, hogy egy napon meg fogod ütni a bokádat, kisfiam!
2017. aug. 1. 09:15
 38/44 anonim ***** válasza:

Már a kiadsamnak is anyáztál? Aztán meg nem utálnak téved itt a gyk-n...

Amúgymeg gondolom minden oltást tőled loptam, csak éppen bizonyítékod nincs semmire. Kicsit égő, hogy már hazudoznod kell, mert nem tudsz mivel visszavágni.

2017. aug. 1. 10:03
 39/44 A kérdező kommentje:
Hiába fröcsögsz, ezt a dumát tőlem szedted, ez egyfajta elismerés a részedről, ha azt nézzük. Amúgy ja, leanyáztam azt a balféket, mert ugyanúgy szívta a véremet, mint te.
2017. aug. 1. 14:23
 40/44 anonim ***** válasza:

Jól van picúr, hazudozz össze-vissza.

Az a baj, hogy te élvezed, ha alázlak, mert még ez a fajta figyelem is jobb, mint az, ha senki nem foglalkozik veled. Én ezennel leléptem, te meg írj ki egy új kérdést amiben azon rinyálsz hogy mekkora lúzer vagy, legalább ott lesznek akik segíteni próbálnak, csak nehogy őket is elküld az anyjukba. További jó szórakozást a nyomorult, szanalmas kis életedhez :)

2017. aug. 1. 14:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!