Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Ha még a tulajdon anyám sem...

Ha még a tulajdon anyám sem szeret, miért éljek?

Figyelt kérdés

A kérdésben nem túlzok, mindig többre tartotta az élettársait, soha nem érdekelte, hogy nekem milyen rossz az, hogy egy idegen valakihez költözünk. Inkább nem kezdem el részletesen leírni az élettörténetemet, mert tulajdonképpen újra és újra felszakítja a sebeket (ezek sajnos soha nem fognak begyógyulni). A kérdésem lényege az, hogy mire fel legyek vidám, minek legyen bármi célom is, ha senki sem szeret? Nem kapok bátorítást, bíztatást sehonnan sem, rúgásokat annál inkább. Egyáltalán minek kellett megszületnem? Mindenhol csak a szükséges rossz vagyok.

F

2017. júl. 28. 11:36
1 2 3 4 5
 11/44 A kérdező kommentje:
Lehet válaszolgatni, trollkodni, de már nem fogom látni, mert leiratkozom.
2017. júl. 28. 12:04
 12/44 anonim ***** válasza:
91%

Nekem is nagyon rossz anyam volt, aki valoszinuleg soha nem is szeretett, de hogy borzasztoan bant velem es a tesoimmal az biztos. Volt ott a reszerol minden, alkoholizmus, elmebetegseg, elhanyagolas, kihasznalas, sulyos testi-lelki bantalmazas es minden amivel egy gyerek eletet pokolla lehet tenni. Gyakorlatilag en es a tesoim soha a mai napig ki nem hevertuk a gyerekkorunk okozta traumat.

Tudom ez nem vigasztal senkit aki ebben a helyzetben van, megis szeretnelek vigasztalni.

Akarmilyen is anyad, tudd, hogy te egy tole fuggetlen leny vagy, es nem vagy azzal egyenlo ahogyan veled banik.

A kerdesedre pedig a valaszom az hogy az eleted nem csak a gyerekkorodbol fog allni, es nagyon sokan szerethetnek teged meg. A legfontosabb az hogy te szeresd magad, es higgy magadban akarmi tortenik is.

Legyenek celjaid es probald elerni oket. Szeretsz olvasni? Olvass, kinyilik majd a vilag. Engem a szanalmas gyerekkoromban egyedul az olvasas vigasztalt, akkor egy egeszen masik vilagban ereztem magam.

Szereted a muveszetet? Rajzolj, fess, alkoss, zenelj, vagy csak merulj el masok alkotasaban, jo zenejeben.

Tekints egy kicsit tavolabbra, az elet ennel joval tobb.

2017. júl. 28. 12:04
 13/44 anonim ***** válasza:
76%

Amúgy nem ertem.... te rendszeresen irsz ki ilyen kerdeseket, ahol mindig fordulsz egyet es mindenki hulye... mindenki mas tehet azert, mert neked xar, csak eppen te nem tehetsz semmirol...

Nem frocsogott senki, hanem kaptal tanacsot.... aztal sem leszel elorebb, ha csak itt sajnal mindenki....

De nem is baj ha nem jossz mar vissza...

2017. júl. 28. 12:09
 14/44 anonim ***** válasza:
Az ilyen ember meg is érdemli a sorsát. Aki arra nem képes, hogy a kisujját megmozdítsa a jobb élet érdekében, annak ez jár. Folytasd csak a hisztit így tovább, mocskold azokat az embereket akik segíteni próbálnak annak ellenére, hogy te nagyon nem érdemled meg a segítséget. Szánalmas...
2017. júl. 28. 12:40
 15/44 anonim ***** válasza:

Nem értem. Idejössz nyávogni, az ember ad neked normális tanácsokat, hogy tanulj, dolgozz de semmise jó.

Oké, szar anyád van, értjük.

De nem ő tehet arról hogy semmire se viszed. Ki tehet arról hogy nem vettek fel sehova? Te. Mert nem tanultál eleget.

Ez nem rosszindulat, ez az igazság.

Még az elején írtam normálisan,hogy tanulj vagy valami mert azt hittem valami tini fiú írta ki. Erre benyögöd hogy 20on valahány éves vagy.

Ha nem értesz semmihez akkor elmész a városgondnoksághoz aztán ott dolgozol.

A barátom is hasonló helyzetben volt, utálták otton, nem törődtek vele, 18 évesen elment katonának hogy elszabaduljon otthonról. Mára milliomos vállalkozó.

2017. júl. 29. 12:32
 16/44 anonim ***** válasza:

15#

Nem érdemes az ilyeneknek tanácsot adni. Tisztán látszik a kérdésből, hogy ez az ember csak egy nagyranőtt csecsemő, akit ha megfeszülsz sem tudsz kihúzni a nyomorából, mert ő maga választotta ezt az életet. De arra számíts, hogy kapod majd tőle a privátot, amiben anyád foglalkozását taglalja, aztán pedig agyon akar verni. Nekem tegnap küldött egy üzenetet, amiben bebizonyította, hogy egy agyatlan, agresszív véglény.

2017. júl. 29. 13:38
 17/44 anonim ***** válasza:

Rámírt megint. Megsértődött, amiért leírtam ide, hogy privátban anyázott. Megint anyázott egy sort meg elmondta, hogy mennyire meg fognak verni, aztán bevágta a durcit és ennyit írt: "És most tiltalak, szarláda! Dögölj meg minél hamarabb!"

Röhejes ez a csávó

2017. júl. 29. 21:15
 18/44 anonim ***** válasza:
Csináld azt, amit én 18 évesen: keress pár havert, ha nincsenek, akkor neten embereket, majd menjetek el a francba az UK-ba pl. dolgozni. 700 eurót kell fizetni előre, ugye a repjegy, élet első fizetésig, szállás deposit. Jól fizetnek, a munka nem durva, sok szabadság, szórakozási lehetőség, új haverok, nők. És senki sem kérdezi miért jöttél. :) 2 évnyi munkával vehetsz egy lakást Pesten.
2017. júl. 30. 01:01
 19/44 A kérdező kommentje:
Paraszt fehér lovon, a fél gyakori utál téged, engem meg nem. Azért szerintem ez elgondolkodtató... Na, mindegy.
2017. júl. 30. 09:19
 20/44 anonim ***** válasza:

19#

Engem a fél gyakori utál, téged meg még az anyád is...

2017. júl. 30. 09:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!