Mi a legfurcsább dolog vagy tárgy ami a birtokodban van? :D
Éles AK47-es lőszerek, még a katonaságból, lövészeten csórtam mint mindenki egy kis szuvenír.
Saját készítésű kamerastabilizátor, hobbi videós vagyok.
Fém köldökcsipesz, ez is még a seregből , a kulcscsomóm ékes darabja volt.
MD80 kémkamera, amit használtam is régebben, csak úgy hobbiból. Természetesen álcázva.
Pillangó kés, katonaságnál sokan ezzel múlatták az időt.
Nunchaku. Fiatalon sokáig űztem ezt a "sportot", egy falunapon még fel is léptem vele(velük, kettővel is megy).
Ma már egy fém nunchakum is van "végszükség" esetén, igazi romboló....csak gyakorlottaknak.
Tetováló oklevél. Egy napos tanfolyamot végeztem 20ezer volt, de még nem volt tetoválógép soha a kezemben, akkor sem és azóta sem.
Nyestszőr ecset, tehén farokszőr ecset, mókusszőr ecset. Tíz éve hagytam abba az olajfestést, idő hiányában. Tervezem a visszatérést.
Régi papírpénz gyűjteményem, mindenféle pengő.
Repülő Klub Igazolvány. Hőlégballon versenyeken obszerverkedtem.Repülési jegyzőkönyvet kellett készíteni a megtalált markerekről, repülési útvonalról.
Talán ennyi...hirtelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!