Ha még a tulajdon anyám sem szeret, miért éljek?
A kérdésben nem túlzok, mindig többre tartotta az élettársait, soha nem érdekelte, hogy nekem milyen rossz az, hogy egy idegen valakihez költözünk. Inkább nem kezdem el részletesen leírni az élettörténetemet, mert tulajdonképpen újra és újra felszakítja a sebeket (ezek sajnos soha nem fognak begyógyulni). A kérdésem lényege az, hogy mire fel legyek vidám, minek legyen bármi célom is, ha senki sem szeret? Nem kapok bátorítást, bíztatást sehonnan sem, rúgásokat annál inkább. Egyáltalán minek kellett megszületnem? Mindenhol csak a szükséges rossz vagyok.
F
No truth, no justice: Bogárka, nem tetszik az igazság?
Privátban anyázol? :D Szánalmas vagy, egy putritanyán fogsz megrohadni a mocskos anyáddal :D De még ő is többet ér mint te, lehet jobban járt volna ha lenyel téged :D
Parasztka, amúgy a helyedben nem pattognék. 23 évesen csak otthon döglesz, anyuci-apuci tartja el a s**gedet. Erre nem vágnék fel. Meg azért vagy ilyen kis duli-fuli, mert csak 165 cm vagy, és egy nőnek sem kellesz, vélhetően ragyás is vagy. A nagy arcoddal próbálsz kompenzálni, de engem nem lehet megvezetni.
Cinnamon Tea, te meg valószínűleg csak kitaláltad a milliomos pasis történetet, de ha igaz is, csak a pénzt látod benne. Máskülönben észre sem vennéd, te szajha. :D De szerintem te már régóta egyedülálló vagy, a puncid meg csupa pókháló. Nincs, aki a kedvedre tegyen a szar személyiséged miatt. Hm.
Jujj, 5 percen belül ismét jön a két feldühödött kis lárva, hogy jól a lelkembe gázoljanak, most mi lesz velem? Brühhühü! :'(
Amúgy hiába mocskolódsz. :D
Nekem jó életem van, neked szar. Innentől kezdve a te szavad semmit sem ér :D
Puszillak, remélem azért helyre tudod hozni magad :)
Parasztka, te vagy a troll, ezt mindenki tudja. Majd ráb**zol egy napon, aztán majd meggondolod, hogy ilyet csinálsz-e vagy sem.
Dehogy van jó életed, fahéjas tea. Érdekes, mindenki ezt mondja itt, de közben meg egész nap gyakorin eszi őket a fene. :D Nem tudom, ha valakinek jó az élete, az nem itt múlatja az időt! :P És egyébként meg duplán hulladék vagy azért, mert kigúnyolsz egy nehéz sorsú embert. De kénytelen leszek elnézni neked, sajnos ennyit ad ki az IQ-d. :(
De igen, rettegek attól, hogy az itteni nyeszlett, élettelen szüzek összevernek...
Eleve nem tudod, hogy ki vagyok és ha valami csoda folytán mégis megtalálnál, akkor akkorát kapnál a kis buksidra a 24-es villáskulcsal, hogy még anyád sem ismerne rád(mondjuk azzal lehet jobban járnál, mert akkor legalább nem utálna)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!