Úgy élek, mint egy állat, hogyan törhetnék ki ebből?
Figyelt kérdés
Nincsen életcélom, motivációm semmihez sem. Munkanélküli vagyok, egész nap csak itthon fekszek, ritkán járok emberek közé. Barátaim nincsenek, akikkel kimozdulhatnék, illetve nincs olyan hely, ahová mehetnék. Való igaz, nem vagyok egy társasági ember, magamnak való vagyok, de nagyon rossz érzés nekem az, hogy csak a négy fal között élek.2017. jún. 6. 14:09
11/14 anonim válasza:
Vannak ingyenes OKJ tanfolyamok. Pl. a Wesselényi utcában, meg a Dohány utcában is. Kereskedő, eladó, tolmács, könyvelő, stb. Ha tanulsz, azzal jól eltöltöd az időd és még új embereket is fogsz megismerni. És ha lesz egy OKJ-s bizonyítványod, el fogsz tudni helyezkedni valahol.
12/14 A kérdező kommentje:
#11 Neked is köszi, mindenkinek köszi amúgy! De miből gondolod, hogy budapesti vagyok? :) Elég messze van. A Viharsarokban élek.
2017. jún. 7. 07:49
13/14 anonim válasza:
Jelenleg totál így élek én is. Az elmúlt években csak a munkanélküliség probléma volt az ami váltakozó volt. Barátok, barátnő, életcél nuku. Én jelenleg már csak azon agyalok, hogyan vergődhetnék ki mindebből. Hogyan élhetnék olyan életet, amilyet régen szerettem volna, és hogyan felejthetném el örökre ezt a (hosszú) időszakot. Egyelőre tanácstalan vagyok.
14/14 anonim válasza:
Hali! Mi lett veled azóta?? Én örülnék ha meglenne az érettségim. Tök jó szakmákat ki lehet tanulni ha van érettségid. Ok érettségi nélkül is lehet de ami nekem jó lenne ahhoz érettségi kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!