Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » 20 éves vagyok, nincsenek...

20 éves vagyok, nincsenek barátaim, sose volt barátnőm. Hogy törhetnék ki ebből?

Figyelt kérdés
20 éves múltam. Hosszú munkanélküliség után, most találtam munkahelyet. 2 éve csak itthon ültem, sosem jártam el sehova. Régebben is mindig úgy volt, hogy reggel egyenest suliba, suliból egyenesen haza. SOSE volt olyan, hogy ellógok erre arra a haverokkal. Ma már barátaim sincsenek, nem beszélgetek senki oylannal akit jól ismernék. Koncerten sem jártam még soha, se buliba, semmi ilyen tini szórakozóhelyen. Alkoholt nem fogyasztok, se cigaretta. Nagyon szeretem a csöndet, az egyszerűséget, a nyugalmat, ha minden szervezett. Barátnőm sem volt még soha, még csak a csókot sem tudom milyen, de még csak arról sincs fogalmam, hogy milyen, ha egy lány hozzám bújik. 5-6 éve, személyesn, nem hivatali okokból nem is beszéltem lánnyal. Csak ha kérdezni kellett valamit pl boltban vagy ilyesmi, de lány barátom 5-6 éve nincs akivel pl. személyesen beszélnék, 2 éve fiú barát se. Ma a munkahelyen az oktatásokon, ami reggel 08:00-16:00-ig tartott, elnézegettem, ahogy az emberek csoportosulnak, beszélgetnek, mindenki új barátot talál. Volt sok nagyon szép lány is, de mind túl szép volt ahhoz, hogy leszólítsam, így csak egyedül üldögéltem végig. Ez lesz holnap is, meg holnap után is. Nincs bajom a magánnyal, de emberi termlészetemnél fogva, akaratlanul is de bánt és emészt a dolog. Van rá mód, hogy ezt elnyomjam?

2015. aug. 17. 20:19
 1/7 anonim ***** válasza:
Most akkor ki akarsz törni belőle vagy el akarod nyomni? Mert nem mindegy.
2015. aug. 17. 20:25
 2/7 Renvoi Zsuzsanna válasza:
Te legyél a kezdeményező... említetted , hogy oktatásra jársz és hogy új munkahelyre kerültél... például kérj segítséget a kollégáktól, csoporttársaktól egy faladattal kapcsolatban... Hidd el, szívesen fognak segíteni, így beszélgetést kezdeményezhetsz ezáltal új barátokat szerezhetsz.
2015. aug. 17. 20:27
 3/7 anonim ***** válasza:

Nézd én nagyon sokban olyan vagyok mint te, én is szeretem a magányt, a csendet meg a nyugalmat. Én régebben iskola után volt rá példa hogy haverokkal elmentünk valamerre, lógásom is volt már amiről félig a helyi tömegközlekedési vállalat tehet de én is hibás vagyok mert simán beérhettem volna az első óra felére de úgy voltam vele egy haverral ha már így alakult akkor üssük el az időt a maradék 25-30 percbe.

De én ugyan akkor ritkán és keveset jártam el itthonról főleg bulizni, de volt rá példa hogy elmentem erre arra. Én nekem sem volt barátnőm, én is voltam már elnyomva és egyedül is voltam már, közösségben. Én igaz nehezen nyitó típus vagyok, de akivel már kialakul egy kapcsolat vagy valami beszélgetés, már egyből jól összebarátkozunk. Én nekem sem volt munkám jó fél évig amikor megszűnt a viszonyom az előző helyemen de amint találtam igaz nehezen de összebarátkoztam ott emberekkel és szépen lassan ki alakult egy jó közösség, igaz 23 éves létemre a 40-50 éves korosztállyal barátkozok valahogy így jött össze de nem zavar mert én is kb ilyen érett vagyok, nem állítom hogy tökéletes vagyok, mert tudom hogy nem vagyok az, de én mindent megteszek ami tőlem telik.

Barátnőm nincs, sosem volt, igaz a külsőm egyenesen taszító volt és emiatt az öltözködésem is hagyjuk milyen volt, de megtudtam változni, ésa lányok jobban néznek rám, iga még most is kesergek mert semmi komoly nincs, de annyit barátkozok már kínomba lányokkal hogy szinte már csak lányokkal beszélek, sokan jól kijönnek velem, de egyikből sem lett semmi komoly.

Én is elvagyok a magányba sokáig azt hittem jó ez így, de rájöttem hogy nem így van mert hiányzik már nekem az a sok dolog amire egy embernek szüksége van, főleg a szeretetre és szerelemre. Az elnyomás megoldható de hosszú távon káros, és előbb utóbb kirobban belőled ami következményekkel járhat.

Én azt mondom kezdj el ismerkedni, bemutatkozás, kis beszélgetés, hidd el ha meglesz az összhang és előjönnek a témák hamar lesznek barátaid, csak fel a fejjel.

Csajozásba nem tudok segíteni mert én sem vagyok sajnos az a nagy csaj mágnes és emiatt én is kivagyok akadva hogy senkim nincs még és nem is volt, nem is csókolóztam, egyedül az összebújás az ami megvolt egy nagyon jó lány barátommal de sajnos vele is megszakadt a kapcsolat mert túlságosan meghülyült az új baráti társaságába.

2015. aug. 17. 20:36
 4/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!!

Párkapcsoalt terén még annyit, hogy pl. voltak nagyon szép lányok, csinosak voltak, szép arcuk volt, jó alakjuk, szép mosolyuk. És mind ilyen sportosabb, jóképű, divatos, ilyen oldalt levágott hajó, nagyszájú, ökörködő fiúkkal beszélgettek. És még én is elnevettem magamban azon, hogy mi lenne ha az a szép lány velem beszélgetne. De volt egy lány, egy olyan aki pont az esetem. Aprócska volt, de nagyon szép alakja, arca. Csendesebb volt, szinte senkivel sem beszélt. szünetekben telefon helyett könyvet olvasott. Nem volt túl hivalkodó a ruhája, nem volt kirakva mindene. De a gond itt is az volt, hogy túl szép volt ahhoz, hogy leszólítsam. Egy darabig, kb 15 percig mellette ültem a buszon, mert máshol nem volt hely, illetve volt de most ne, értitek. És már csak ülni is jó volt mellette, kis aprócska lány, az esetem, csendeske volt, nem bújta a telefont. Mivel nekem semmi pozitív tapasztalatom nincs ilyen téren, csak negatív ezért nincs semmi önbizalmam. Barátokat meg nem akarok, csak egy párt magammellé.

2015. aug. 17. 20:59
 5/7 anonim ***** válasza:

Sorstársaim. :'D Mindez miért pont velünk?!:)

Most nem is írnék semmit legszívesebben magamról, mert már leírtatok. De nekem is abból álltak az iskolás éveim, hogy suli után szinte csak a gépet nyomtam. Így utólag hiába mondom magamnak (mert bánt ám a dolog), hogy másképp kellett volna csinálni, mert a jelenlegi énem sem tudta még megoldani az emögött rejtőző problémákat. Kövezzen meg aki nem lát belém. :/

Sulit kijárva pedig kezdődött a totál magány és itthonlét, meló nuku. Végül is megedzi ez az embert nem?:) Legalábbis ott ahol gyenge.

Arra jutottam, hogy az ebből való kitörésnek csak egyetlen gátja van, önmagam. Mert magamat vagyok képtelen rávenni azokra a dolgokra, amik esélyt adhatnának a kapcsolatteremtésre. Ha ez menne akkor sínen lennék. Bár csak az én példámnál fogva tudok tanácsot adni sajnos.

Szintén szerettem volna én már szabadulni ezektől a "szükségletektől", Simsben is csak az utamban álltak. Egyenlőre ennyi, ha valaki esetleg beszélgetne akkor írjon nyugodtan, talán lesz valaki a közelben. :)

20f

2015. aug. 17. 22:54
 6/7 anonim ***** válasza:
Előbb a szociális életedet kell rendbe raknod, utána érdemes csak a párkereséssel foglalkoznod! Ha látja rajtad egy lány, hogy nem vagy magabiztos, amit a szociális hiányosságaid kimutatnak, nem fogsz vonzó lenni a szemében. Most ne egy buta plázacicát, instagramos tinit képzelj el lányként, hanem egy normális, értelmes, természetes lányt. Mert igen, léteznek olyanok is, csak sajnos kevesebben vannak. De ők a hozzájuk hasonló, normális srácokra hajtanak, szóval lesz hozzád illő nő a Földön, csak előbb a gátlásosságodtól meg kell szabadulnod, és nyitottabbnak kell lenned társaságban, valamint nem ártanak a barátok se.
2015. aug. 18. 09:22
 7/7 A kérdező kommentje:
Ma is mikor haza fele leszáltam a buszról, ugye egy lány is leszállt és elbeszélgettünk. aztán kiderült hogy pasija van. :( Pedig olyan jót beszélgettünk, kedves volt aranyos, és nem úgy bánt velem, hogy "fúj, kiez, meg hogy hagyj" hanem mintha régóta ismerne. De hát pasija van. :/
2015. aug. 18. 20:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!