Mit tegyek ha nincsenek suliban barátaim? Mivel foglaljam el magam a szünetekben? (Többi lent)
Ha barátkozni akarsz akkor menj oda, beszélgess velük, de ne 1-2 szót csak, normálisan. Idővel megismernek és ők is odamennek hozzád...
Ha mindegy neked akkor foglald el magad. Olvass vagy akármi.
Ha nem bánt, akkor igazából nincs nagy gond.
Ha azt akarod, hogy beszélgessenek veled, akkor próbálj velük beszélgetni, de ha nincs olyan téma, amiről ők is és te is szívesen beszélgetnétek, akkor HAGYD!
Mivel foglald el magad?
Esetleg: Olvasás, zenehallgatás, telefonon játszás, írás (akármi, esetleg vers ha leköt), rajzolás, evés, pihenés, tanulás (következő órára, felmérőre), fényképezés (esetleg növények, állatok. Bár ez nagyon esélytelen elfoglaltság az iskolában, szerintem), ha a barátnődnek megvan a telefonszáma és tudod mikor van neki szünete (ha még egyáltalán jár iskolába) akkor hívd fel és beszélgessetek.
Remélem segítettem. :)
Engem fojton csesztettek csak azért mert jól tanultam.Amikor a tanárok kérdezték hogy miért nem szólnak hozzám azt mondták hogy én vagyok túl csendes pedig ez nem igaz nagyon is szeretek beszélgetni csak akkor nem könnyű ha egy egész osztály utál.Úgyhogy nekem sem voltak barátaim de egy idő után lezartam. Nem erőltettem ez az ő szegénységi bizonyítványuk.
Jelenleg egy jövedelmező magánvállalkozást alapítottam az akkori emberkék akik lenéztek most a pecegödört takarítják szóval erről ennyit. Ne akarj olyanokkal beszélni akik ilyen barmok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!