Mivel foglaljam le magam vagy mit csináljak, ha kocka vagyok?
Szeretek a gépen játszani az a baj tulságossan is és ez barátnőmnek annyira szerintem nem tetszik
Valami más szórakozást,kikapcsolódást kellene keresnem,de nem tudom mit.
valami ötlet vagy segítség esetleg?
Figyelj, lehet kockulni, de ne ess túlzásba... Tényleg ne... Nekem tönkretette az életemet... Vissza keresem majd az egyik régi válszomat.
Becsüld meg hogy van barátnőd..
vegyél neki is egy kontrollert (bár nagy az esélye, hogy nem díjazná)
egyébként
- sportolj valamit (pl menj falat mászni, ott van egy rakás informatikus, komolyan!)
- néha menjetek el moziba (ne csak a gép előtt nézzetek filmet)
- csináljatok egy-egy külön estét, hogy hetente egyszer az egyik, egyszer a másik lép le (kb éjfélig), és akkor a másik otthon maradhat egyedül, és azt csinálhat amit akar
- menjetek el együtt bulizni, v társaságba, v csak kettesben inni egy sört valahol (azért ne a restiben)
- kertészkedhetsz is, ha van lehetőség, vagy barkácsolj valamit a ház körül, szerelj biciklit, fessél át egy szekrényt, ezeket szeretik a csajok, mert olyan marhára férfias
- keresd fel a régi haverjaidat, néha találkozz velük, az tökre feltölt
- olvass könyvet
- valamit csináljatok hétvégén, kiránduljatok, ilyenek
- beszélgessetek, csinálj úgy, mintha nagyon érdekelne amit mond, vagy legalábbis ne játssz közben (legalább fél órát, többet úgyis nehéz :D)
- segíts be a házimunkába
a játékot nem kell abbahagyni, elég, ha nem mindennap nyomod (pl hetente két napot), és akkor sem egész este
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!