Fiúk! Nektek mi a véleményetek a gamer csajokról?
Persze, hisz hasonló az érdeklődésünk, ez pozitívum számomra, legyen szó bármilyen kapcsolatról (barátság, stb...) :)
Manapság úgy vettem észre, hogy egyre több ilyen lány van.
Én is lány vagyok és régebben rengeteget codoztam, semmilyen negatívuma nem volt annak, hogy lány vagyok. Maximum, ha valamilyen hülyegyerek beszólogat, jelented, vagy átmész egy másik szerverre. Amúgy én úgy vettem észre, hogy hátrányt semmiképpen sem jelent a pasiknál, ha szeretsz játszani, csak tényleg ne vidd túlzásba, ne a kockulás legyen az első.
Melyik coddal szeretsz játszani a leginkább? Hány órád van belőle? Van x-ed? :)
23:08-as vagyok.
Szuper, kezdetnek mindenképpen jó :).
Nekem a kedvencem a cod4 (MW), multin 1499 órám van. De persze az összessel játszottam, a legújabbon kívül mindet végig is vittem, többször is néhányat. Nagyon jól választottál játékot :D. Megunhatatlan :):)
Ha van kedved, majd vegyél fel ismerősnek:
Amúgy cod4-el tudsz játszani tört szerókon is, ajánlom azokat is. Régen nagyon sok klán volt, nekem is volt szerverem :). Szerintem még biztosan vannak sokan ilyen szervereken is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!