Miért rossz, ha egy lány gamer? 14/L
Vagy miért szégyen ?
14 vagyok és most jöttem gimibe.
nem részletezem ,de a lényeg ,hogy mikor mondtam hogy TF2-zök közölték ,hogy nem vagyok normális.
Nem értem őket ,de nem állnak velem szóba és ez az agyamra megy, mert 17-ből(osztály létszám) 15 fiú van!!
Köszi a válaszokat :D
Azért mert olyan igazi lány gamer nem nagyon fordul elő.Legalábbis nem Magyarországon.Tehát gondolom kicsit szokatlan nekik.Nem tudom én valahogy örülnék ha az osztályomba lenne hasonló lány.Már tököm kivan a csicsás kütyürümütyürüktől,nyavajognak,ribizliskednek.
Csak TF2 játszol, vagy más játékokon is?
Nem szégyen csak... Az lesz a vége hogy a jegyeid elromlanak, mert függő leszel. Velem ez majdnem megtörtént, de időben észrevettem.
14/L
szerintem abszolút nem gáz,csak a tanulás és a szociális életed rovására ne menjen, mert akkor megjárod akárcsak én..
13/l
Aki csak egy játékkal játszik az nem gamer és nem kocka. Annyira bírom, amikor a csajok jönnek azzal, hogy ők gamer-ek de fingjuk sincs olyan klasszikusokról, mint Baldur's Gate, System Shock, Half Life, Duke Nukem, Doom, Heroes...
De ő gamer, mert játszik valamelyik aktuális tömegtermékkel, mint pl COD és társai.
Amúgy tényleg nem vagy normális, itt a bizonyíték:
http://www.youtube.com/watch?v=WUhOnX8qt3I
:-D
Köszönöm a válaszokat .
Nem gondolom ,hogy annyira beszippantana ez a vilag ,hogy a szociális életem meg romolna ,de majd szem elött fogom tartani ezt a problémát is. :D
Ezen kívül nem játszom valami sok "tömeg játék"-kal !!
Az TF2 n sem ,nem rég vagyok fenn . Bár a Portal és a Fez nem toom annak számit e ,de nekem ezek és az ehhez hasonlóak a kedvenceim :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!