Az egy dolog hogy vannak lányok akik olykor játszanak, de létezik kifejezetten kocka, akinek jóformán ez az életvitele?
2014. aug. 15. 19:51
1/9 anonim válasza:
Létezik, de nem úgy néz ki mint ahogy elképzeled: Formás fenék, karcsú test, fehérneműben térdelve a PS4 előtt.
Persze vannak ilyenek is, csak ritka mint a fehér holló.
De gondolj csak bele ha az összes idejét a gépre pazarolja mennyi marad magára?
Tudom, hogy nem a kinézetüket kérdezted, de gondoltam jó ha leírom. Szóval vannak kocka lányok csak elég kevés, meg kb 14-16 éves korig.
2014. aug. 15. 20:00
2/9 anonim válasza:
Én is ismerek többet is, szóval igen, léteznek.
2014. aug. 15. 20:10
3/9 anonim válasza:
Nekem van 30 éves "kocka" lány, meg huszonévesek is, imádnak játszani, mindenféle geek dolgot posztolnak a közösségi oldalakon, és némelyikük már "túl" sok - persze pozitív értelemben, pl. "észak" őrült, és tud norvégül, svédül, most tanul finn nyelven.
2014. aug. 15. 20:35
4/9 anonim válasza:
Kocka lány jelen :I
2014. aug. 16. 03:50
5/9 anonim válasza:
Jelen.19 éves,magas,formás fenék-nagy mell-jó test kombós,szőke,kék szemű,szép arcú,néhány helyen tetovált,igényes,humoros,intelligens,atom kocka,képregény fan lány vagyok.Napi legalább 1,5-2 órát játszok (itt megjegyezném hogy a vágyálmokkal ellentétben nem egy szál semmiben,hanem szürke melegítőben,kinyúlt pólóban és angry birds-ös mamuszban),PS3/4 néha még a 2 is előkerül.Vasárnaponként akár 6-8 órát,ha valamire rákattanok többet is.Van "rendes életem" mellette,de nem mondanék le a játékról senki/semmi kedvéért.
2014. aug. 16. 15:27
6/9 A kérdező kommentje:
Nekem a kocka olyan h minimum napi 6-8 óra de átlag 10-12 óra. Nem WoW meg egyéb MMORPG-k, nem CS meg BF és társai, hanem Single Player játékok. Külső tökmindegy, nem attól lesz egy lányból kockacukor hanem hogy jó fej és rengeteget kockul ;)
2014. aug. 16. 16:25
7/9 anonim válasza:
Aki dolgozik és/vagy iskolába jár az hétköznap nem tud ennyit játszani.Vagy ingyenélő aki anyci,apci hátába kapaszkodva tengeti a kis életét.Attól hogy valaki imádja a játékokat,kell hogy legyen normális élete ha nem akarja hogy ilyen váljon belőle:
Btw,olyan szakra járok ahol bizony a kocka fiúk száma megegyezik a zsetonokéval egy Vegasi kaszinóban,a lányok száma pedig nem túl számottevő,és bizony a szaktársak (akik közül sokan a barátomnak mondhatják magukat) jó fejnek,okosnak tartanak,keresik a társaságomat.Akinek abszolút nincs élete csak bejár,hazamegy játszani,még alvás helyett is játszik azokat nem bírják sehol,mert kb. olyanok mint a Walking Dead-es zombik.A rengetek kockulás és az élettelenség bizony nem ugyanaz.Az pedig hogy jól nézek ki azt csak azért bátorkodtam hangsúlyozni,hogy ne gondolják az emberek hogy minden kocka zsíros hajú,pattanásos,elhízott emberi roncs.És amúgy is miért ne lennék büszke rá?Okos vagyok,szép vagyok,rímeket is faragok :D Mellesleg..CS meg Wow?Szórakozol velem?Ha pisztolyt tartanának a fejemhez sem.Halo max. amivel multiplayert nyomok vagy Battlefield...
2014. aug. 16. 17:10
8/9 anonim válasza:
Nekem is van ilyen ismerősöm, Ő francia őrült, beszél 4 idegen nyelvet(angol, német, francia, olasz), és lol kocka. A tesójával nagy haverok vagyunk, ők ajánlották nekem a League of Legends-t, és hát igazából szerintem attól élvezetes az a játék hogy barátokkal tolod. Nélkülük sose játszók/játszanék. Amúgy a csaj 3-4 éve kockul velünk mindenféle sz*ron hogy úgy mondjam, de amúgy full jól néz ki, és rengeteget önkénteskedik is. Ráadásul nem is rossz tanuló, úgyhogy ne értem hogy van mindenre ideje, de Sztem sosem alszik. Ja és cigizik, amit viszont nem bírok.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!