Miért van az hogy mostanában nagy szeretet hiányom, van és olyanokat vágyom hogy átölelhessek valakit és egy macskát simogassak?
Figyelt kérdés
Pedig sosem voltam ilyen....2015. okt. 31. 20:57
2/6 anonim válasza:
Gondolom magadra hagytak a barátaid, gondjaid lehetnek a tanulásban/munkahelyen, láttál valakit, aki megkapott dolgokat, amiket te nem...
Bár lehet, hogy teljesen másról van szó - szerintem így, részletesebb háttérinformációk hiányában elég nehéz ezt megállapítani, még akkor is, ha szinte pont úgy érzek, mint te.
23f
3/6 anonim válasza:
Lány, Fiú?
Dehogy Pintér!
(elvtárs)
4/6 A kérdező kommentje:
Megcsaltam a barátnőm ezért ezt megbántam és barátaim nincsenek a szüleim meghaltak amúgy az életkorom 15. És sajnos elég csóró is vagyok..
2015. okt. 31. 21:12
5/6 A kérdező kommentje:
Elvtárs ?
2015. okt. 31. 21:29
6/6 anonim válasza:
Vágyni egy ölelésre teljesen természetes dolog, ha egyedül érzi magát az ember, én például az egyedül alvást is nehezen viselem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!