Hogyan törhetnék ki ebből az állapotból?
Figyelt kérdés
Nagyon magam alatt vagyok. Nincsenek barátaim,nincs senkim. Napok óta csak sírok és tudom ez az önsajnálat de nem tudok tovább lépni. Nincs kedvem semmihez,se enni se elmenni valahová hanem csak azon gondolkodom,hogy miért is jutottam ide!? Magam sem tudom. Mindig ott segítettem ahol tudtam de most nekem kéne valaki aki felráz ebből az állapotból. Sajnos mindenki elvan foglalva a saját életével. Érdemes még így élni?2013. dec. 28. 14:00
1/7 anonim válasza:
Fiú vagy, vagy lány?
Ha lány vagy, akkor kezdj el táncolni.
Ha fiú vagy, menj futni, edzeni. A z feldobja az embert.
2/7 A kérdező kommentje:
Nő vagyok.
2013. dec. 28. 14:13
3/7 anonim válasza:
Es hany eves? Mivel foglalkozol? Csalad, gyerek?
4/7 anonim válasza:
Csak csinálni kell, más módja ennek sincs. Tehát csak indulj el, mint Johnny 5, oszt' keress valami inputot! :D
5/7 A kérdező kommentje:
se család se gyerek....
2013. dec. 28. 15:10
6/7 anonim válasza:
Járni el közösségi helyekre pl. sportolni, szerezz be egy kutyust/cicust (lehetôség szerint kölyköt).... hasonlók :)
7/7 anonim válasza:
Minden nap menj egy kicsit a szabad levegőre. A sötét téli hónapokban a tobozmirigy több melatonint termel, az pedig a depi előszobája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!