Meg fogok BOLONDULNI! Ezt egyáltalán ki lehet bírni ép ésszel?! Mert ha igen, kérlek titeket, mondjátok el!
Egy átlagos napom:
- Felkelek, általában elalszom MINDEN REGGEL minimum 5-10 percet kések suliból, mert előző éjjel nem tudok elaludni az idegességtől.
- Kapkodok, öklendezek az idegtől miközben készülődök. (Ma reggel volt időm megmérni a vérnyomásomat, 159...)
- Elindulok a suliba, halálra leizzadok mire beérek a suliba, mert persze sietnem kell (és ro***dt dagadt is vagyok, de sportolok, igyekszem tenni érte)
- Halálra izzadva, büdösen (hiába a dezodor) beérek, mindenki jól végignéz rajtam, persze a tanár is mert ugye kések, és törölgetem magam az egész első órán mert szüntelenül izzadok meg remegek az idegtől, mert félek emberek közé menni (főleg a korosztályom közé).
- Az előző napi tanulásra fittyet hányva egy szemét dolgozatot se tudok megírni kettesre mert annyira rettegek az órákon hogy elszúrom mindig.
(mellékes hogy rendszeresen vannak átvirrasztott éjszakáim és pánikrohamaim)
- Hazamegyek, örülök ha út közben nem hányom el magam éhgyomorra (igen, a gyomorideg).
- Tanulok 4-5 órát (tökmindegy milyen technika, mindent próbáltam már) de persze semmi sem marad meg másnapra
- Megint lefekszek izzadni meg reszketni fél éjszkaára az ágyban hogy utána rémálmaim legyenek.
Rengeteg lelki bajom van és rettegek az emberek között is.
Hozzászólásodra reagálva:
Lelki Elsősegély Telefonszolgálatok
116-123
Éjjel-nappal, mobilról vagy vezetékesről hívható, mindkettőről ingyenes.
Caritas Lelkisegély Telefonszolgálat
06-80-505-503
Este 6-tól reggel 6-ig, vezetékesről hívható, ingyenes.
Lefekvés előtt telefonálj egyet, hátha segít,ne itt idegesítsd magad.
lehet, hogy szociális fóbiád van.
Olvass utána, sokaknak okoz ez gondot, de van rá megoldás.
Nem, ezt nem lehet ép ésszel kibírni.
Egyetlen megoldás, hogy az a rengeteg lelki problémát megszünteted, vagy megoldod. Mivel csak tüneteket írtál, és lehetséges okokat nem így nagyon segíteni sem tudunk.
Beszélj a szüleiddel, vagy bármilyen rokonnal, ismerőssel, baráttal akiben megbízol, vagy menj pszichológushoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!