Meg fogok BOLONDULNI! Ezt egyáltalán ki lehet bírni ép ésszel?! Mert ha igen, kérlek titeket, mondjátok el!
Egy átlagos napom:
- Felkelek, általában elalszom MINDEN REGGEL minimum 5-10 percet kések suliból, mert előző éjjel nem tudok elaludni az idegességtől.
- Kapkodok, öklendezek az idegtől miközben készülődök. (Ma reggel volt időm megmérni a vérnyomásomat, 159...)
- Elindulok a suliba, halálra leizzadok mire beérek a suliba, mert persze sietnem kell (és ro***dt dagadt is vagyok, de sportolok, igyekszem tenni érte)
- Halálra izzadva, büdösen (hiába a dezodor) beérek, mindenki jól végignéz rajtam, persze a tanár is mert ugye kések, és törölgetem magam az egész első órán mert szüntelenül izzadok meg remegek az idegtől, mert félek emberek közé menni (főleg a korosztályom közé).
- Az előző napi tanulásra fittyet hányva egy szemét dolgozatot se tudok megírni kettesre mert annyira rettegek az órákon hogy elszúrom mindig.
(mellékes hogy rendszeresen vannak átvirrasztott éjszakáim és pánikrohamaim)
- Hazamegyek, örülök ha út közben nem hányom el magam éhgyomorra (igen, a gyomorideg).
- Tanulok 4-5 órát (tökmindegy milyen technika, mindent próbáltam már) de persze semmi sem marad meg másnapra
- Megint lefekszek izzadni meg reszketni fél éjszkaára az ágyban hogy utána rémálmaim legyenek.
Rengeteg lelki bajom van és rettegek az emberek között is.
Hát, nekem nagyon tetszett, ahogy leírod a szitut:)
Lehet, hogy írással kéne foglalkoznod.
Tudom, mit tegyél, hogy jobb legyen, de az könnyebb leírni, hogy mit tegyél, ha azt akarod, hogy még rosszabb legyen ez az egész sz@rság: menj el egy pszichológushoz.
hat en ojat ajanlanmek h ebed utan egy fel ora alvas de nem tobb es az fel tolt es utol ered magad legalab suliba be ersz hajra
amugy meny el suli pszihologushoz o is segit atlatnmi es on ismeret es problemamegoldasr akoncentralj meg celjaidra hajra
Vérnyomásod 159/micsoda?
Pulzusod?
Ez így tényleg nagyon rossz lehet. Szerintem mindenképpen menj el egy pszichológushoz, akár kezdheted az iskolapszichológussal is. Egy próbát megér, manapság egyre többen járnak, fiatalok is.
A tüneteid alapján én többek között szociális fóbiára tippelnék, de nem vagyok szakember.
Egész nap nem eszel és este kizabálod a hűtőt: ez biztos út a hízáshoz. Próbálj meg inkább magaddal vinni valami kaját, amit szünetben csipegetsz, sok zöldség, kevés cukor és szénhidrát. A sportot ne hagyd abba az jó.
Ahogy elkezdesz fogyni minden problémád szép lassan megszűnik. Kevesebbet fogsz izzadni, a vérnyomásod helyre áll, a sikerélménytől megjön az önbizalmad, aztán a nők is. Hosszadalmas és nem könnyű folyamat, de kitartás, ne engedj a sötét oldal csábításának!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!