Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Magányos vagyok. Nincs egy...

Magányos vagyok. Nincs egy barátom sem és már párom sincs. Mit tehetnék?

Figyelt kérdés

Van férjem, de ő ha nem dolgozik, akkor bulizni, szórakozni jár. Én ha nem dolgozom akkor a gyerekeknél vagyok.

A napjaim így néznek ki: reggel óvoda majd meló, du 5kor óvoda, 6-ra érünk haza. Vacsora, játék, fürdés, alvás. Férjem mire hazaértünk pihen vagy alszik mert ő dolgozik és elfáradt (értsd fizikai munkát végez, szerinte aki nem fizikai munkát végez az nem tud elfáradni). Most elment bulizni, én pedig itthon vagyok a gyerekkel. Nem tudom kire hagyni, nincs nagyszülő, nincs segítség.

De olyan magányos vagyok. Mit tehetnék ez ellen?

2017. ápr. 16. 20:41
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Szia. Én szívesen beszélgetnék veled, bár én egyedül nevelem a gyerekem, lehet tudnánk miről beszélgetni. :) Ha gondolod, írj. :)
2017. ápr. 16. 22:29
 12/14 anonim ***** válasza:

Nem olvastam mindent, de sajnos tényleg irtó nehéz gyerekekkel párt találni, de ha nem szereted hagyd el a p*csába gyerektartást úgyis ki kell fizetnie.Lehet csak a szerelem hiányzik neked. Mikor szerelmes voltam nem számított hogy nincsenek barátaim nagyon boldog voltam.

én példám:

Én még nagyon fiatal vagyok gyerekem sincs egyetemre járok, de most jöttem rá hogy csak a pénze miatt voltam vele és most nem tudom mit tegyek mert nem szeretem viszont jól jönne az a pénzmennyiség és nem tudom mi tévő legyek,mert bántalmazott fizikálisan lelkileg is.

Megterhelő lesz nélküle már mint pénz nélkül, de talán egy új szerelem majd segít kilábalni és csórón éldegélni a mindennapjaimat.Mert egyetem mellett lehetetlen dolgozni kb. ha csak nem szánom rá az egész időmet ami újra depresszióba söpör, mert szerelemre nem lesz idő. tehát választhatok depresszió és depresszió között sajnos ez a két opció maradt :(

2017. ápr. 16. 22:52
 13/14 anonim ***** válasza:

Jól van, nyugodjatok már le! Az agyam eldobom, csak pár mondatnyit tudtok a Kérdező helyzetéről, de hirtelen mindenki milyen erőszakosan szakértő lett! Nem mondom, hogy nincs igazságalapja annak, amit mondtok, de nem vagytok olyan helyzetben, hogy ilyen stílusban beszéljetek vele.

Kérdező, egyébként hová valósi vagy??

2017. ápr. 16. 23:44
 14/14 anonim ***** válasza:
Én is a lakóhelyed után érdeklődnék. 45f. Nekem még van szabadidőm, ki tudnálak segíteni, szimpátia esetén.
2017. ápr. 17. 16:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!