Magányos vagyok. Nincs egy barátom sem és már párom sincs. Mit tehetnék?
Van férjem, de ő ha nem dolgozik, akkor bulizni, szórakozni jár. Én ha nem dolgozom akkor a gyerekeknél vagyok.
A napjaim így néznek ki: reggel óvoda majd meló, du 5kor óvoda, 6-ra érünk haza. Vacsora, játék, fürdés, alvás. Férjem mire hazaértünk pihen vagy alszik mert ő dolgozik és elfáradt (értsd fizikai munkát végez, szerinte aki nem fizikai munkát végez az nem tud elfáradni). Most elment bulizni, én pedig itthon vagyok a gyerekkel. Nem tudom kire hagyni, nincs nagyszülő, nincs segítség.
De olyan magányos vagyok. Mit tehetnék ez ellen?
*gyerekkel vagyok.
Bocsánat a szótár kijavítani és nem mindig figyelem.
40
És 20-25 évesekkel ment el bulizni. 😶
Nem tudok erre én se mit mondani.
Feljánlanám, hogy gyere el te is egy 22 évessel bulizni, de végigolvastam és értem a problémád.
Szóval a legtöbb amit tenni tudok, hogy szívesen beszélgetek veled, ha írsz. Én úgyis csak szellemi munkát végzek, így sosem lehetek fáradt, igaz? :)
Èn egy picit be tudok az ilyen dolgokra pöcceni, nagy is a szám. Megkèrdeznèm tőle hogy kinek is szűltem a gyerkőcöket?! Csak magamnak? Mi az hogy te eljársz bulizgatni, miközben vár itthon a család? Be azt fondolja, Hogy már biztonságban fèrre kú*hat, mert van egy neje ès gyereke, nem az ókorban èlünk. Lwgy oly kedves ès próbálj meg normális lenni.
Am èn is fizikai munkát vègzek , lány vagyok napi 10 órában emelek, tolok stb... Jahhj ès van mèg energiám otthon főzni mosni takarítani ès a páromat teljes mèrtèkben minden igènyèt kielègíteni.
Igen.
De most itt nem ez a kérdés. Mint írtam nincsenek szüleim, illetve apám van, de gyerekkoromban alig láttam, soha nem volt előttem apai minta. Nem tudom milyennek kell lennie egy apának.
Nem csal meg a férjem ez biztos.
Inkább gondokom impotensnek mint hogy megcsalna.
Nekem most arra lenne szükségem, hogy 1-2 igazi barátot szerezhessek. De ennyi idősen, ilyen kevés szabadidővel nem tudom hogyan lehetne ezt kivitelezni.
És ha értem?
Csak ha elhagyom rosszabb lesz, kinek kellenék gyerekkel??!!! Ráadásul barátatim ugyanúgy nem lennének.
Ja, értem. Akkor maradj fele, tűrd. Ne siránkozz, hogy szemét, segíts neki, hogy mégjobban megalázhasson. (Hátha megun, és elválik 1-2 év múlva).
A gyereked pedig csak rögzítse magában a kiváló mintát amit mutattok neki (anya magányos és depis, apa bulizós). Csodás család :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!