Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Ez nekem már nagyon sok! Mit...

Ez nekem már nagyon sok! Mit csináljak ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés

Van egy ember akit fél éve ismertem meg, de tök jól elvagyunk. Lényegében legjobb barátok lettünk. Nemrég bekapcsolódott a csapatba egy lány, és a haverom pedig egy éves kapcsolatából lépett ki két napja. Az a lány, aki mostanában velünk szokott lenni nagyon szerethető, stb, tehát nincs vele semmi baj, de én rettenetesen magányos vagyok, és minden hétvégén ott alszanak a srácnál vagy a lánynál együtt. Velem mi van? Én ennyi voltam?

Nincs közöttük semmi, legalább is ezt mondja a lány, de én hiszek nekik. Iszonyatosan rosszul esik mert nemigen voltak még kapcsolataim és mikor elválunk valahonnan tudom hogy ők összebújva alszanak, de rám csak a hideg ágy vár tök egyedül.

Tegnap is mikor elköszöntünk hogy hárman elindultunk haza én szépen megfordultam mikor nem láttam, és háromig ittam mint az állat. Alig emlékszek valamire az estéből. Egyszerűen tönkremegyek abban hogy mindenkit szeretet vesz körül én meg le vagyok sz**rva...

Nem szülői szeretet kell, hanem akit át lehet ölelni, egy lány. Mindegy is, csak a sírás kerülget és már szeretnék ezen túl lenni valahogy. Tudtok segíteni?

21 / F

2017. febr. 11. 10:08
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nah most. Ha legjobb barátod a srác akiről beszéltél, és még egy csaj is barátkozik veletek. Akkor öreg, te baromira nem tudod mi az hogy magány. Magány az, amikor éjjel nappal egyedül vagy, és ki se mozdulsz a házból. Illetve kiszabadulsz a vadonba, és próbálsz túlélni egyedül a természetben. Neked komoly fogalom értelmezési problémáid vannak. Az, meg hogy neked nem kell a szülői szeretet, az meg egy undorító kijelentés volt. Te egy zsákutca vagy "haver". Azért nem szeret senki, mert hamis a stílusod. Nem mellesleg mire föl szeressen téged bárki is? No offense, de talán én is másképp írtam volna, ha nem ilyen stílusban írsz ki egy kérdést.
2017. febr. 12. 02:09
 12/14 anonim ***** válasza:
Nem mellesleg azt hittem lány vagy...
2017. febr. 12. 02:11
 13/14 anonim ***** válasza:
Így csak a lányok hisztiznek, vagy a melegek.
2017. febr. 12. 02:16
 14/14 anonim ***** válasza:
Én is meg voltam győződve róla, hogy lány írta ki ezt a kérdést. Olyan messze van ez a férfias attitűdtől, mint Makó Jeruzsálemtől.
2017. febr. 12. 12:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!