Mit tehetnék ebben a helyzetben?
mindig is társaságkedvelő voltam,gimis koromban nagy barátai társasággal..aztán szétszórodtunk,maradt 3 barátnőm akik tavaly elhagytak..a legnehezebb időszakomban.ezt mai napig nem dolgoztam fel. majd ezután felköltöztünk párommal..érte kapkodtak a munkaadók,engem kamu cégektől hivtak,vagy fel se hivtak... majd találtam munkát ahol nemrégen felmondtam(beosztás,sok idegeskedés miatt)..eldöntöttem hogy szeptemberben elkezdek egy okj-s sulit(1 szakmám már van) de egyszerűen hiába nézek sulit,ha melóm nincs,és ha össze is jönne,nembiztos hogy tolerálnák ha én suliznék estin mellette... míg párom egyre nagyobb sikereket ér el,én 1 év alatt semmit...és ez bánt..őt támogatták(anyagilag) a szülei,engem sajnos nem tudnak.annyi pénzünk nincs hogy 4 órát dolgozzak és ugy sulizzak mellette,ráadásul nem akarok tőle függni anyagilag. a jelenlegi szakmámat gyűlölöm...csak annyit akartam hogy tanulhassak...hogy tudnám összehozni??
(a napjaim 21 évesen az itthoni takarításról szólnak... nemtudok hol ismerkedni,pedig jófejnek tartanak az ismerőseim..)
21 L
Kereshetsz ideiglenesen valamilyen más állást és hétvégente bejárni OKJ-ra vagy csinálj valami olyan hobbit, amivel egy kis pénzt lehet szerezni.
Ilyen fiatalon otthon ülni egész nap túl sok lehet néhány hét után, mindenképp foglald el magad valamivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!