Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Mit tehetnék ebben a helyzetben?

Mit tehetnék ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés

mindig is társaságkedvelő voltam,gimis koromban nagy barátai társasággal..aztán szétszórodtunk,maradt 3 barátnőm akik tavaly elhagytak..a legnehezebb időszakomban.ezt mai napig nem dolgoztam fel. majd ezután felköltöztünk párommal..érte kapkodtak a munkaadók,engem kamu cégektől hivtak,vagy fel se hivtak... majd találtam munkát ahol nemrégen felmondtam(beosztás,sok idegeskedés miatt)..eldöntöttem hogy szeptemberben elkezdek egy okj-s sulit(1 szakmám már van) de egyszerűen hiába nézek sulit,ha melóm nincs,és ha össze is jönne,nembiztos hogy tolerálnák ha én suliznék estin mellette... míg párom egyre nagyobb sikereket ér el,én 1 év alatt semmit...és ez bánt..őt támogatták(anyagilag) a szülei,engem sajnos nem tudnak.annyi pénzünk nincs hogy 4 órát dolgozzak és ugy sulizzak mellette,ráadásul nem akarok tőle függni anyagilag. a jelenlegi szakmámat gyűlölöm...csak annyit akartam hogy tanulhassak...hogy tudnám összehozni??

(a napjaim 21 évesen az itthoni takarításról szólnak... nemtudok hol ismerkedni,pedig jófejnek tartanak az ismerőseim..)

21 L

2016. aug. 3. 08:30
 1/3 anonim ***** válasza:

Kereshetsz ideiglenesen valamilyen más állást és hétvégente bejárni OKJ-ra vagy csinálj valami olyan hobbit, amivel egy kis pénzt lehet szerezni.

Ilyen fiatalon otthon ülni egész nap túl sok lehet néhány hét után, mindenképp foglald el magad valamivel.

2016. aug. 3. 09:08
 2/3 anonim ***** válasza:
Milyen szakon végeztél, ha szabad kérdeznem? Csak mert nem feltétlenül kell belekezdened egy teljesen új dologba, lehet csak rossz munkahelyeket fogtál ki
2016. aug. 3. 19:43
 3/3 A kérdező kommentje:
kereskedelmi Okj-s szakmám van.
2016. aug. 4. 07:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!