Mit tehetnék ilyen helyzetben? 14/L
Az iskolánkban minden felsős évfolyamon össze van vonva kettő osztály matekon. Nálunk is így van és van egy fiú aki kétértelmű megjegyzéseket tesz és fogdos. Sűrűn mondja,hogy szívesen játszadozna velem,letörölgetné a nyelvével a táblámat(!!) és hasonló megjegyzéseket tesz.
Tavaly is volt egy idő mikor ütögette a seggem,fogdosta a derekamat/combot.Azért tudott így fogdosni,mert fél éven át mellette ültem heti három órában.Amikor már meguntam, és visszaszóltam neki a tanár engem szidott le,hogy mért beszélek órán.
Tavaly év végére abbahagyta a piszkálásomat,de mostanában megint újrakezdte. Amikor már mindjárt kicsöngetnek,odaáll az osztály az ajtóhoz,és várjuk,hogy csöngessenek,hogy mehessünk,akkor mindig beáll mögém és úgy csap rá a seggemre.Nagy a tömeg,senki nem figyeli,hogy kinek hol a keze és ezt kihasználja. Mostanában nem csak lelkileg fáj,hanem testileg is mért erősen csap meg. Nem merek neki visszaszólni,vagy megfenyegetni,mert nálam 1,5 fejel nagyobb,sokkal erősebb. És hát roma,félek ha beszélek osztályfőnökkel,akkor megkeres a családjával és agyonvernek.
Ilyen helyzetben mit tehetnék? Az értelmes válaszokat megköszönném,mert el vagyok keseredve:( 14/L
Az egyesre pedig ne hallgass, mert, ha megütöd, még te kerülhetsz bajba, a végén az lenne, hogy te bántalmazod a cigányt, és csak kitaláltad a sztorit.
25/F
En leutnem a helyedben, de most komolyan o.O
Viszont appol tenyleg te jonnel ki rosszabbul.
Vagy visszaszolsz neki "Ha folytatod feljelentelek szexuális zaklatásért. Járj utana, hogy mivel büntetik!"
Vagy szólj egy tanárnak.
Köszönöm szépen válaszaitokat!❤
Erőt veszek magamon,és először neki szólok,ha nem hagyja abba akkor az osztályfőnöknek.
Igen, voltam már hasonló helyzetben a cigányokkal, sajnos szinte tehetetlen az ember, mert mégcsak beszélni sem lehet velük és könnyedén megtalálhatnak családostúl az utcán.
Ha fiatalabb lennél, akkor azt javasolnám, hogy menj át egy másik osztályba vagy iskolába...nagyon ritka az olyan eset, amikor egy nyílvános tanári megszégyenítés a szülei egyetértésével használ az ilyeneknél és befejezi. Képzelem, miket nézhet, mi megy a putriba..stb. Vigyázni kell velük!
14 éves vagy, akkor az azt jelenti, hogy jövőre középiskolába kerülsz majd, igaz? Addig már csak másfél hónap van a suliból hátra, hátha megtudod beszèlni a tanároddal, hogy ültessen el, amikor kimentek a teremből, tartson bent téged valami ürüggyel a kis mocsok kimenéséig, vagy figyeljen téged, amikor kimentek...talán, ha akkor rászol, zavarba jön. Azért is érzi, hogy megteheti, mert szól neki senki, egyedül te kevés vagy...ha legalább az osztálytársaid szólnának oda többen valami megalázót neki, akkor visszavenne..nem tudom, náluk nem tudni, milyen irányba változnának ilyen esetekben..
Sok sikert kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!