Mi lesz így velem ebben a helyzetben, mit tudnék csinálni?
Áháháhá, ezt nagyon érdekes volt olvasni. A saját gondolataim fogalmaztad meg néha. Soha nem volt párkapcsolatom, csak ilyen kis párhetes játszmák. A különbség az, hogy tudom magamról, hogy értékes vagyok. Ha nem is szép. Illetve nem ez a mai vasalthajú lufimellű plázacica, akiket meg sem lehet különböztetni egymástól, de a pasasoknak rájuk áll a farkuk.
Szóval nagyon érdekes volt, hogy ugyan úgy éljük meg a dolgokat, annak ellenére, hogy sosem volt kapcsolatom.
Félni az igaz nem félek tőlük.
Hogy lesz valakid a világban..biztos lesz. Én bízom benne, s ha nem, az sem baj. Egyedül is kvajól szórakozom.
Most a kérdés az, hogy mekkora kompromisszumra vagy hajlandó. Mert én nem vagyok. Illetve csak azért, hogy legyen valakim, nem állok le akárkivel. Akkor már a 3.válásom után lennék. Pedig csak 1 évvel vagyok idősebb nálad.
Szóval nehéz esetek vagyunk. De ha azt mondod lezárult egy korszak, azt jelenti, jön egy új!
Csak élvezd az életet. Amire szükséged lesz, megkapod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!