Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Egyre nehezebben viselem a...

Egyre nehezebben viselem a magányt. Hasonló helyzetben valaki? N

Figyelt kérdés

Nem akarok panaszkodni, mert van családom hála Istennek, rendes munkám, illetve nem nélkülözöm.

De ez a magány. Hiányzik egy társ. Sok erőt adna a mindennapokban. Nem támaszra van szükségem, hanem vakakire, aki szeret és szerethetem, akire számíthatok és ez persze kölcsönös, akivel megoszthatnám a dolgaimat. Szóval sorolhatnám. De nem jön össze. Nem vagyok ronda se semmi. Egyszerűen már erőm sincs hozzá. Akikkel alakulgatott, messze laktak tőlem. Illetve valamiért a foglalt pasik "kedvence" vagyok.

Olyan elegem van. De tudom, hogy nem lenbe szabad elégedetlenkednem, mert lehetne sokkal rosszabb minden. De jelenleg ez a magány elkeserít.

A szórakozóhelyek tele vannak tizenévesekkel, illetve én nem vagyok bulizós. A net meg olyan. Általában mindenki pont a lehető legmesszebb él tőlem.

A munkám lefoglal valamennyire, de nem teljesen+ ott vannak az esték. Barátaim vannak, de ők barátok, nem pedig egy társ. :(

2016. aug. 27. 21:06
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Az lehet, hogy te is megítéled azért a férfiakat, illetve nagyon erősen rögzült elvárásaid vannak? Mert nem írtad bővebben, hogy mit takar az a kifejezés, hogy 'nem jön össze'.
2016. aug. 28. 19:29
 12/13 anonim ***** válasza:
Azért nyugtass meg hogy kiírtad ezt a kérdést és már tele is a postaládád a jelentkezőkkel :) Kb 10 magányos srácra jut 1 magányos nő szóval még mindig neked lejt a pálya.
2016. aug. 28. 22:24
 13/13 anonim ***** válasza:
Na igen! A mai világban,ahol csak az érdek számít,valódi érzelem pedig szinte csak romantikus filmekben van,valóban felértékelődött a TÁRS szó. Próbálj meg változtatni a mindenkori szokásaidon.Mozdulj ki-néha önmagadból is!-járj új helyekre/pl.Sátoraljaújhely haha/, bringázz,kocogj,vagy járj könyvtárba,strandra, ilyesmi.Hidd el van erőd hozzá,csak akarni kell. Gyakran érzem magam magányosnak én is,de aminek jönnie kell az úgyis eljön. Nem erőltetem. Ha gondolod, beszélhetünk.Én a közelben lakom.
2016. aug. 29. 08:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!