Miért rám mondják, hogy nőgyülölő vagyok, amikor engem gyűlölnek a nők olyan testi rendellenességem miatt, amiről egyáltalán nem én tehetek?
58#
Ha eddig nem jött rá, hogy ő cseszi el az életét, akkor mitől változna meg csak úgy a véleménye? Már írtam, hogy rengeteg ilyen emberrel beszéltem és nem egy köszönőlevelet kaptam. Sokan voltak akiknek az én bunkóságom volt a lökés, hogy változtasson. Ha rájön, hogy igazam van és tesz annyit magáért, hogy megkérdezze, hogy mit változtasson, akkor leírom neki, hogy én hogy jöttem ki abból amiben ő most van. De ha csak hajtja tovább, hogy ő tökéletes és csak a többi ember miatt sikertelen, akkor meg is érdemli, hogy bunkózzanak vele (lsd.: 46%-os válaszoló)
Sohasem írtam azt, hogy tökéletesnek gondolnám magam, inkább arra utaltam milyen problémák miatt tartom magam sokkal alacsonyabbrendűnek a többi embernél. Plusz az én koromban már nem igazán lehetséges ismerkedni, mert a korosztályomból a legtöbb nőnek már gyerek van, fiatalabbakkal meg nem sok sikerrel próbálkozhatnék mert amint arra már utalást tettem: nem vagyok túlságosan kívánatos a hölgyek körében.
Habár tegnap történt velem egy elég furcsa dolog. Mentem végig sörre a kezemben a tűzijáték miatt lezárt, elhagyott és sötét rakparton amikor is egyszer csak arra lettem figyelmes, hogy jön velem szembe valaki. Kicsit közelebbről már láttam, hogy egy fiatalabb lány az és gondoltam meg fog ijedni tőlem, ha meglát. Ezért lementem teljesen a Dunapartra a kövek közé, hogy lássa el akarom kerülni nehogy véletlenül is rosszat feltételezzen rólam. De ekkor hirtelen, teljesen váratlanul Ő is irányt váltpoztatott és lejött oda a még elhagyatottabb részre. És jött velem szemben a kövek között botorkálva úgy, hogy már nem tudtam semerre sem kikerülni. És ahogy sokkal közelebb érve kibontakozott az alakja a sötétből láthatóvá vált, hogy egy egészen szép, hosszú szőke hajú lány. Amikor pedig elmentünk egymást mellett rám mosolygott és rám is köszönt így: "Szia!" Én meg visszaköszöntem s mentünk tovább. Igaz lehet meg kellett volna szólítanom, de mégsem tettem meg, mert nem akartam ráijeszteni semmiképpen sem, nem akartam, hogy azt gondolja valami erőszaktevő vagy cukrosbácsi vagyok. És nem voltam biztos benne, hogy látta, hogy milyen vagyok. Igaz akár láthatta is, mert nem volt annyira nagy sötét, a telihold kissé megvilágította azt a partszakaszt. Na mindegy, ez csak egy kis mellékes volt.
Kedves Kérdező és Mindenki, aki úgy érzi, hogy értelmetlen az élete!
Ismeritek Nick Vujicic-et? Itt egy 15 perces videó róla: https://www.youtube.com/watch?v=8bCJLCxg_XE
Ha ő boldog, akkor ti is lehettek azok! Szeptember 21-22-én Budapestre fog jönni, a Tüskecsarnokban lesz az előadása. Ha tudtok, menjetek el, hallgassátok végig, találkozzatok vele és merítsetek erőt, önbizalmat tőle!
Remélem, hogy egy kis löketet adtam nektek és feladjátok az öngyilkossági gondolatokat! Várom a reakciókat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!